Over ons

Leiderschap

David Maasbach geeft, samen met zijn vrouw Regina, leiding aan de Stichting Johan Maasbach Wereldzending en is senior pastor van The Blessing Churches.

Leiderschap

David & Regina Maasbach

Op jonge leeftijd verliet David Maasbach voortijdig de grafische school om fulltime te gaan werken in de drukkerij van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending in Den Haag. In dezelfde tijd diende hij in de kerk waar zijn vader voorganger was: het Capitol Evangelie Centrum in Den Haag.

In 1988 trouwde David met Regina van de Groep. Zij kregen drie kinderen: Jesselyn, Alissa en John-Henry. In 1993 zegende Evangelist Johan Maasbach zijn zoon David en schoondochter Regina in om het leiderschap van het hele zendingswerk over te nemen en voort te zetten.

Maasbach_Geschiedenis_Leiderschap

David is auteur van talloze boeken, waaronder de bestseller ‘Iedere dag met God’. Door zijn krachtige bediening in predikingen, tv-uitzendingen, boeken en evangelisatielectuur zijn veel mensen bemoedigd en veranderd.

Hij kreeg als eerste Nederlandse prediker wekelijks zendtijd op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders. Hij bereikt vandaag met veel passie talloze mensen met zijn tv-programma’s en op allerlei andere moderne manieren.

Inmiddels is het zendingswerk door Gods genade uitgegroeid tot een wereldwijd bolwerk om het evangelie van Jezus Christus over de hele wereld te verkondigen.

 

Shopping Basket