zondag, september 26 EN | BR

David Maasbach is de leider van Stichting Johan Maasbach Wereldzending, senior pastor van The Blessing Churches en auteur van vele boeken, waaronder de bestseller ‘Iedere dag met God’. Door zijn krachtige bediening in predikingen, tv-uitzendingen, boeken en evangelisatielectuur zijn vele mensen bemoedigd en veranderd.
Hij kreeg als eerste Nederlandse prediker wekelijks zendtijd op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders. Hij bereikt vandaag met veel passie talloze mensen met zijn tv-programma’s en op allerlei andere moderne manieren.
‘Het evangelie van Jezus Christus is geweldig goed nieuws! Wij brengen de mooiste boodschap die er is. God heeft de wereld lief! Deze boodschap moet gepredikt worden en ons doel is daarom nog altijd om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan.
Dit doen wij al 60 jaar, onder andere door middel van campagnes in binnen- en buitenland, radio en tv-uitzendingen, boeken, magazines, traktaten, kindertehuizen, Bijbelscholen, kinder- en jeugdwerk, zomerkampen, kerkplanting, gebedsnetwerk, hoogtijfeesten, concerten, musicals enzovoort.’

X