dinsdag, december 1 EN | BR

David Maasbach geeft leiding aan de Stichting Johan Maasbach Wereldzending en is voorganger van The Blessing Den Haag (Capitol Evangelie Centrum). Door middel van zijn predikingen, tv-uitzendingen en boeken heeft hij vele mensen in Nederland en over de hele wereld mogen bemoedigen.

‘Het evangelie van Jezus Christus is geweldig goed nieuws! Wij brengen de mooiste boodschap die er is. God heeft de wereld lief! Deze boodschap moet gepredikt worden en ons doel is daarom nog altijd om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan.

Hij is de eerste Nederlandse prediker die wekelijkse zendtijd verkreeg op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders. Met de tv-uitzendingen over SBS6 heeft hij negen jaar lang wekelijks tienduizenden mensen bereikt met de boodschap van het evangelie vanuit de televisiekerk van Nederland.

Dit doen wij al 60 jaar onder andere door middel van campagnes in binnen- en buitenland, radio en tv-uitzendingen, boeken, magazines, traktaten, kindertehuizen, Bijbelscholen, kinder- en jeugdwerk, zomerkampen, kerkplanting, gebedsnetwerk, hoogtijfeesten, concerten, musicals enz. enz.’

X