zondag, september 26 EN | BR

Livestream

De livestream geeft een unieke mogelijkheid om een krachtige dienst mee te maken bij jou thuis. Ervaar de kracht van samenzang, gebed en woord, gebracht op een eenvoudige manier via de livestream. Elke zondag en woensdag verzorgen we live de diensten, die worden gehouden vanuit The Blessing Den Haag. Dit mag je niet missen.


De livestream volgen? Mis geen dienst en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Ga naar Maasbach TV


Livestream

De livestream is elke zondag om 10.30 uur en woensdag om 20.00 uur live te bekijken via ons YouTube-kanaal. Elke week staan we klaar met de Maasbach Worship band om jouw huiskamer binnen te komen met gezalfde muziek. David Maasbach brengt elke week een krachtig woord over de laatste actualiteiten met antwoorden uit de Bijbel. Mis deze opbouwende livestream niet!

Is de livestream voor mij?

Ja! De livestream is voor iedereen die God wil ervaren. Wil jij vervuld worden met een liefde die je nog niet eerder hebt gevoeld? Open je hart tijdens onze livestream en laat Jezus toe in jouw leven!


Geef jouw gift

In elke livestream dienst krijg je de mogelijkheid om het wereldwijde zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending te ondersteunen met een eenmalige gift. Wil je dat nu doen? Kies dan één van opties hieronder.

Optie 1: Maak jouw offer zelf over naar: NL25 INGB 0000 0044 20
t.n.v. Stg. Johan Maasbach Wereldzending
Optie 2: Scan de QR-code met je QR-scanner.
Optie 3: Geef jouw offer via maasbach.nl/eenmalige-giftIs de livestream live?

Elke zondag en woensdag is onze livestream volledig live! Kijk vanuit je huiskamer live naar de livestream en ervaar Gods kracht direct via ons YouTube-kanaal: Maasbach TV.


De livestream via het YouTube-kanaal Maasbach TV

De livestream is niet het enige wat je kunt vinden op Maasbach TV. Denk ook aan lifestyle video’s, opbouwende getuigenissen over genezing en fragmenten die de grote liefde van Jezus laten zien.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal: Maasbach TV

X