The Blessing Church

Livestream

De livestream geeft een unieke mogelijkheid om een krachtige dienst mee te maken bij jou thuis. Ervaar de kracht van samenzang, gebed en woord, gebracht op een eenvoudige manier via de livestream. Elke zondag om 10.30 uur en woensdag om 20.00 uur verzorgen we live de diensten, die worden gehouden vanuit The Blessing Den Haag

Leer God kennen

God houdt van jou. Hij heeft jou gemaakt en Hij wil alleen het beste voor jou. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hebt gedaan. Gods liefde is de grootste liefde die er is en Zijn liefde voor jou zal nooit veranderen.

Groei in geloof, waar je ook bent

In welke fase van je leven je je ook bevindt, The Blessing Church is een plaats om te groeien in geloof, nieuwe vrienden te maken en jouw doel in het leven te ontdekken.

Hoe kan ik geven?

In elke livestream dienst krijg je de mogelijkheid om het wereldwijde zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending te steunen met een eenmalige gift.

Geef online

Bezoek The Blessing Church

Je vindt Blessing Churches door heel Nederland. Van Amsterdam tot Breda en van Zwolle tot Utrecht. Vind een Blessing Church bij jou in de buurt. Niet gevonden? Kijk dan online naar de livestream diensten.

Locaties

Speciaal voor de kids

Er is zoveel te beleven bij The Blessing Church. Ook voor de kids! 

Op het All Kids 1st YouTube-kanaal gaan we gezellig dansen, springen, zingen, knutselen, super lekkere snacks maken en nog zoveel meer.

All Kids 1st - YouTube
Shopping Basket