maandag, september 21 EN | BR

‘Jesus is the reason for the season’

Afgelopen december mochten we met de MAP BAND een grote tentcampagne hebben in Malvern, een stad dicht bij Durban in Zuid-Afrika. MAP staat voor ‘Make a Point’. Het ‘punt’ dat onze jeugd muziekband wil maken, is dat Jezus in het centrum van ons leven moet staan. Luister naar hen via Spotify of YouTube.

Zo vlak voor de kerst was het thema: ‘Jezus is de reden voor dit seizoen’. De tent zat vol en de mensen, vooral uit de Indiase gemeenschap, zongen en dansten enthousiast mee. Hierna mocht John T.L. Maasbach Gods woord prediken. Velen hoorden de eenvoudige, maar krachtig gebrachte boodschap van redding en genezing door Jezus voor het eerst. Bij de uitnodiging om Jezus aan te nemen als persoonlijke Redder, kwamen velen naar voren en zij baden het gebed mee. Er gebeurden ook allerlei geweldige wonderen. God was aanwezig in de tent! Blij en vervuld met nieuw leven ging iedereen weer naar huis, terwijl men God groot maakte.

Wat kun jij doen?
Bid voor Zuid-Afrika! En… steun ons door middel van een gulle donatie, zodat we kunnen doorgaan met het werk dat wij daar al vele jaren doen. Maak jouw gift hier over. Hartelijk dank!

Delen.

Comments are closed.

X