zondag, september 20 EN | BR

Deze week op Maasbach Radio hebben we een inspirerend gesprek met pastor Abraham Doni Gogo uit Nigeria. Hij vertelt ons over ‘de zetel van vrede’ die wij allemaal in ons hart hebben. We bidden dat dit speciale woord jou zal bemoedigen.

‘Het vereist kracht om iets wat jou zou vernietigen recht in de ogen te kijken en gewoon rustig te kunnen slapen. Jezus, de Prins van vrede, keerde zich naar de storm en zei: “Rustig, wordt stil”. De kracht van vrede is sterker dan de kracht van elke storm!’

Luister nu naar een bemoediging van pastor Abraham door hieronder op de play button te klikken. Veel luisterplezier!

  • Interview – Abraham Doni Gogo

Pastor Abraham werd geboren in een klein dorpje in Afrika. Toen hij Jezus aannam in zijn hart zei hij tegen zijn vader (de koning van het dorp) dat het nodig was om de afgodsaltaren neer te halen. Samen met andere moedige jonge mannen uit het dorp slaagde Abraham erin om alle valse religies uit het dorp te verwijderen! Nu wordt het dorp rijk gezegend en is het beschermd tegen aanvallen van buitenaf door de zegen van God. Luister naar dit indrukwekkende verhaal van pastor Abraham op Maasbach Radio.

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X