dinsdag, december 1 EN | BR

Bijzondere mannen van God zullen Zijn Woord prediken en voor jou bidden. God heeft al veel wonderen door hen heen gedaan, en wij verwachten dat nu ook voor jou.

Jimmy Swaggart Ministries (USA)

Wij zijn blij te verwelkomen als gasten: de Amerikaanse evangelist Jimmy Lee Swaggart, zijn zoon Donnie Swaggart en zijn zoon Gabriel Swaggart.

De Amerikaanse evangelist Jimmy Lee Swaggart staat vooral bekend om zijn televisie- en muziekbediening. Sinds de oprichting van JSM in 1955, heeft hij in meer dan 40 landen wereldwijd ontelbare mensen bereikt met zijn muziek en opbouwende boodschappen. Zijn zoon, Donnie Swaggart, is al meer dan 35 jaar fulltime werkzaam bij JSM. En zíjn zoon, Gabriel Swaggart, geeft leiding aan de jongeren en is co-pastor van de lokale kerk. Family Worship Center staat op de lijst van 10 grootste kerken in de VS.


Jimmy Swaggart | Er is een geneesmiddel

Voor de bloedvloeiende vrouw was er geen aards geneesmiddel. Er is geen aards geneesmiddel voor zonde. Maar het goede nieuws is: er is een hemels geneesmiddel.

De Amerikaanse evangelist Jimmy Lee Swaggart (85) staat vooral bekend om zijn televisie- en muziekbediening. Sinds de oprichting van Jimmy Swaggart Ministries (JSM) in 1955, heeft hij met zijn predikingen en muziek ontelbare mensen bereikt met het evangelie. Ook is hij auteur van meer dan 100 geloofsopbouwende boeken. In meer dan 40 landen wereldwijd heeft hij massa evangelisatiecampagnes gehouden, met steeds een grote oogst van zielen. In 2010 lanceerde hij het SonLife Broadcasting Network (SBN), een 24/7 christelijk televisienetwerk. Jimmy is getrouwd met Frances.


Donnie Swaggart | Gods ogen zijn op de rechtvaardigen

Gods oren zijn open voor het geroep van Zijn kinderen. Hij heeft jouw tranen en moeilijke momenten gezien. Als je Hem aanroept, zal Hij komen en je moeilijke momenten veranderen in een getuigenis.

Donnie (65) is de zoon van de bekende evangelist Jimmy Swaggart. Hij is al meer dan 35 jaar fulltime werkzaam in het evangelie, waar hij vele verantwoordelijkheden heeft in het zendingswerk genaamd Jimmy Swaggart Ministries (JSM). Als evangelist heeft hij door heel de Verenigde Staten en in meer dan 25 landen wereldwijd het evangelie mogen prediken. Duizenden mensen zijn door zijn gepassioneerde prediking tot Jezus gekomen. Donnie en zijn vrouw Debbie hebben 3 kinderen en 9 kleinkinderen.


Gabriel Swaggart | ‘Eén ding weet ik: ik was blind, maar nu kan ik zien’

Wanneer Jezus komt, veranderen er levens. In Johannes 9 lezen we over de genezing van de blindgeboren man. Zijn leven veranderde compleet toen hij Jezus ontmoette.

Gabriel (40) is de kleinzoon van evangelist Jimmy Swaggart. Hij is president van Jimmy Swaggart Bible College, senior pastor van de jeugdbediening en co-pastor van Family Worship Center, de lokale kerk van Jimmy Swaggart Ministries. Daarnaast host hij 2 programma’s op het SonLife Broadcasting Network (SBN). Gabriel is een geliefd spreker op grote nationale conferenties door heel de Verenigde Staten. Ook is hij auteur van diverse boeken. Gabriel en zijn vrouw Jill hebben 4 dochters.


John T.L. Maasbach | Onder de jeneverbessenstruik

Hopeloos, moedeloos en met een gebroken hart zat Elia onder de jeneverbessenstruik. Maar God maakte dit niet het einde van zijn verhaal.

John (51) is de jongste zoon van evangelist Johan en Wilhelmina Maasbach. Hij heeft het goede nieuws van Jezus Christus met ontelbare mensen mogen delen in 90 landen van de wereld. Hij werkt samen met zijn vrouw, Godelieve, en hun 3 zonen, Jeconia, Micha en Andrew, op het hoofdkantoor van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending. Hij is een gepassioneerd evangelist, een geliefde Bijbelleraar en bewogen pastor.


David Maasbach |Ga jij vandaag jouw geloofswandel maken?

Deze boodschap zal hoop geven aan iedereen die op zoek is naar genezing, verlossing en bevrijding. Als jij een wonder in je leven nodig hebt, mis dit dan niet!

David (61) is de oudste zoon van evangelist Johan en Willy Maasbach. Sinds 1993 geeft hij, samen met zijn vrouw Regina, leiding aan de Stichting Johan Maasbach Wereldzending en is voorganger van The Blessing Den Haag. Door middel van zijn preken, tv-uitzendingen en boeken heeft hij velen in Nederland en over de hele wereld mogen bemoedigen en versterken in hun geloof. Hij is de eerste Nederlandse prediker die wekelijkse zendtijd verkreeg op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders.

Delen.

Comments are closed.

X