donderdag, oktober 1 EN | BR

Tijdens de conferentie is er elke dag een speciaal gebedsthema. Heb jij een nood? Samen kunnen we God zoeken en van Hem ontvangen. Stuur ons jouw gebedsverzoek.

Woensdag 30 september | om 20.00 uur: 
Verlossing van innerlijke strijd, bekering en vergeving.

Donderdag 1 oktober | om 19.30 uur:
Succes in alle aspecten van je leven– huwelijk, werk, gezin, bediening, financiën,etc.

Vrijdag 2 oktober | om 19.30 uur:
Genezing van elke ziekte, kwaal, lichamelijk ongemak, etc.

Zaterdag 3 oktober | om 19.30 uur:
Toekomst – visie en vervulling van je leven, Gods doel en jouw verlangens.

Zondag 4 oktober | om 10.30 uur:
Iedere nood – geestelijk, lichamelijk, mentaal, materieel, etc.

Ik heb een gebedsverzoek
  • Gebedsverzoek

    Vul hieronder jouw gebedsverzoek of voorbede in.

  • * verplichte velden

5 dagen | 5 gebedsonderwerpen

 

WOENSDAG 30 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Verlossing van innerlijke strijd, bekering en vergeving.

Paulus zegt: ‘Het goede wat ik wil doen, doe ik niet en het kwade wat ik niet wil doen, juist dat doe ik. Ik, ellendig mens!’ Zo zijn velen die God liefhebben in een innerlijke strijd. Ze weten niet hoe eruit te komen. Paulus ontving zijn verlossing en wij gaan speciaal voor jouw verlossing bidden. Ook bidden we voor degenen die gekweld worden in hun gedachten. Misschien door angst, vrees of een minderwaardigheidscomplex. Voor verbreking van de macht van de boze. Maar ook voor degenen die in de inrichtingen zitten. Voor hen die aan psychische medicijnen vastzitten. Dat zij een ontmoeting met Jezus zullen hebben. Dat ze vergeving en bevrijding ontvangen en dat ze tot bekering zullen komen. Dat er geweldige getuigenissen zullen komen van het wonderwerkende werk van de Heilige Geest.


DONDERDAG 1 OKTOBER | 19.30 UUR

Succes in alle aspecten van je leven. Huwelijk, werk, gezin, bediening, financiën, enz.

Niet alleen als je in een grote nood of in een diep dal zit. Ook als het verder goed gaat, wil God Zijn zegen geven, zodat het nog beter zal gaan! God wil het beste voor ons in onze dagelijkse handel en wandel. Hij wil dat het goed met ons gaat op elk gebied van ons leven. Geloof daarvoor. Verwacht iets bijzonders van Hem. Iets waar je nog niet aan gedacht hebt of wat je nooit verwacht had. Kijk niet naar de omstandigheden, maar verwacht groei en bloei. Geloof dat God iets speciaals gaat doen.


VRIJDAG 2 OKTOBER | 19.30 UUR

Genezing van elke ziekte, kwaal en elk lichamelijk ongemak.

Voor de mensen die ziekten hebben die hun dagelijks leven beperken, belemmeren of beïnvloeden. (Denk aan suikerziekte, astma, reuma, darmstoornissen.) We gaan ook met elkaar samenstemmen en het gelovige gebed uitspreken over hen die ernstige ziekten hebben, zoals tumoren, kanker, of die al opgegeven zijn door de medici. We bidden voor de ouderen, dat ze nieuwe kracht in hun lichaam ontvangen. En voor een wonder van genezing in hun denken en hart.


ZATERDAG 3 OKTOBER | 19.30 UUR

Toekomst, visie en vervulling van je leven. Gods doel en jouw verlangen

Door deze tijd van crisis hebben velen geen toekomstperspectief. Maar God zegt dat Zijn plannen voor ons een goede toekomst bieden en dat Hij ons voorspoedig wil maken. Laten we deze dag bidden voor onze kinderen, dat ze gevuld zullen zijn door de Heilige Geest en de stem van de Here zullen leren kennen. Voor de jongeren, dat ze Gods roeping op hun leven zullen voelen en ook daarin zullen stappen. Voor al Gods kinderen, dat God zal zegenen, vervullen, leiden en voorzien. Bid voor nieuwe voorgangers, jeugdleiders, worship leaders, kinderwerkers, muzikanten, evangelisten, dienaren. En alle talenten en plaatsen die vervuld moeten worden in het Lichaam van de Heer.


ZONDAG 4 OKTOBER | 10.30 UUR

Iedere nood: geestelijk, lichamelijk, mentaal, materieel, enz. 

God is de Voorziener in elke nood. Geen nood is onbekend voor Hem. Geen nood is te groot voor Hem. Geen probleem te klein. Geen obstakel te moeilijk. Bid dat de Here in ons leven zal werken zoals we nog nooit hebben gezien. Wij hebben een grote God. Wat is jouw verlangen of jouw gebed? Wie ken jij die een wonder van God nodig heeft? Welke voorziening heb jij nodig? We gaan deze dag in geloof Zijn beloften over jou uitspreken en samen in Gods overwinning staan.

Delen.

Comments are closed.

X