woensdag, juli 28 EN | BR
Wendy de Waal (43) wilde niet meer leven. In haar wanhoop schreeuwde ze het uit naar Jezus. Dit is haar verhaal.
‘Van kleins af aan ging ik met mijn ouders mee naar The Blessing Dordrecht. Maar in mijn tienerjaren trok de wereld mij ook erg. Rond mijn twintigste ontmoette ik een jongeman, met wie ik ging samenwonen. Dit deed mijn ouders veel verdriet. Deze man had een enorme macht over mij. Dit zorgde ervoor dat mijn wereld steeds kleiner werd.
Hij was een jaloers man en mishandelde mij zowel geestelijk als lichamelijk. Hij was bekend bij de politie en daarvan niet onder de indruk. Uit angst bleef ik vijf jaar lang bij hem. Ik had kneuzingen, blauwe plekken, een gebroken neus en dergelijke. Door deze relatie was ik erg onzeker en had een laag zelfbeeld.
Delen.

Comments are closed.

X