dinsdag, september 28 EN | BR

Wij hopen dat je ons een vriendelijke, bemoedigende en blije groep van mensen vindt! We zijn geen engelen en zeggen niet dat we volmaakt zijn, want we ontdekken telkens weer de prachtige waarheden uit de Bijbel waarmee God ons leven verandert en verrijkt. Maar we vinden dit zo geweldig dat we dit graag met jou willen delen!

De mensen in onze kerk zijn, net als jij, mensen van vlees en bloed. We doen ons best om het leven met alle ups and downs in balans te houden. We zijn ervan overtuigd dat we dat alleen kunnen doen door Gods liefde, wijsheid, kracht en sterkte. Dat is waarom we elke week op zondagmorgen bij elkaar komen om God te aanbidden en te leren uit Zijn boek: De Bijbel. Hierdoor leren we de principes van een succesvol christenleven voor zowel jong als oud!

Een andere bron van kracht is de steun die we elkaar geven. Veel bemoedigingen komen voort uit het heel simpel samen zijn van een groep van mensen uit verschillende culturen, nationaliteiten, achtergronden en interesses, die om elkaar geven. Wanneer wij God aanbidden, uit de Bijbel leren en voor elkaar bidden, ontwikkelen we een gezamenlijk verlangen en streven om God lief te hebben en te leven naar Zijn normen, waarden, principes en leefregels. De gezinnen die komen, worden gesterkt in hun toewijding aan God en elkaar. Zij vinden antwoorden op hun gezinsnoden en ook voor hun persoonlijk leven.

Alle voordelen waarvan we in onze kerk genieten, zijn gebaseerd op onze toewijding aan Jezus Christus, onze Redder, en het Woord van God, de Bijbel, als ons fundament. Door jouw leven aan Jezus toe te wijden, kun je delen in alle zegeningen. Het maakt je blij om relaties te bouwen en samen te zijn met Gods kinderen in onze kerk. Wij hopen dat je een keer bij ons langskomt en de vrede, rust en vreugde gaat ontdekken die ook wij eens gevonden hebben in Jezus Christus. Alle tijden en locaties vind je hier.

Je bent van harte welkom en we zien naar je uit!

Delen.

Comments are closed.

X