zaterdag, september 25 EN | BR

Wees een veerkrachtig persoon – David Maasbach

Niet weinigen gaan vandaag door de storm van hun leven. En voor veel mensen zijn dit hele moeilijke tijden. Maar door je geloof in God veer je altijd weer terug! Want als de storm voorbij is ben je niet verslagen maar teruggeveerd! Je bent sterker, beter, groter, gezonder, rijker! Luister maar…

Psalm 92:13-16
13 Gods volgelingen zullen groeien en bloeien als palmbomen, hoog opgroeien als de cipressen in de bossen van de Libanon. 14 Als zij eenmaal zijn geplant in het huis van de Here, groeien zij dichtbij Hem op. 15 Ook als zij al heel oud zijn, zal hun leven nog vruchtbaar zijn, zij lijken op gezonde, jonge mensen. 16 Zij vertellen over de Here, hoe rechtvaardig en oprecht Hij is. Hij is de rots waarop ik leun. Hij kent geen onrecht.
Jeremia 5:22
Hebt u dan helemaal geen ontzag voor Mij?” vraagt de Here God. “Hoe kan het dat u niet eens beeft in mijn aanwezigheid? Ik bepaal de kustlijnen van de wereld als eeuwige grenzen, zodat de zeeën met hun geweld en bulderende golven die afscheidingen nooit kunnen overschrijden. Moet zoʼn God niet worden gevreesd en vereerd?

Lees mee met de preek in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X