zondag, april 5 EN | BR

We worden vreselijk gemanipuleerd door de politiek en media – David Maasbach

Het westen doet zijn best om het democratisch systeem te promoten in de hele wereld; een grenzeloze wereld waar alle mensen verenigd zijn in het systeem van democratie. Het lijkt positief, maar juist dit is het naderende gevaar…

Efeziërs 6:12
Want wij vechten niet tegen mensen, maar tegen onzichtbare wezens: de duivelse heersers en machten die deze donkere wereld tiranniseren, boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen.
Jeremia 17:9
Het hart is het meest bedrieglijke ding dat bestaat. Het is door en door slecht. Niemand kan ooit precies weten hoe slecht het is!
Openbaring 16:13-14, 16
13 Toen zag ik uit de bek van de draak, uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet drie boze geesten komen. Zij zagen eruit als kikkers. 14 Het waren duivelse geesten, die opmerkelijke dingen deden. Zij gingen alle koningen van de aarde langs om hen bijeen te brengen voor de oorlog op de grote dag van de Almachtige God. 16 En de drie geesten brachten de koningen en hun legers bijeen op de plaats die in het Hebreeuws Harmagedon heet.

Lees mee met boodschappen die David Maasbach brengt in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X