woensdag, juni 3 EN | BR

Elke generatie heeft de verantwoording om de goedheid van God te vertellen aan de volgende generatie (Psalm 78). We leven in een tijd waarin veel jongeren zich bezighouden met mode en het uiterlijk. De modewereld verandert constant en zet een bepaalde manier uit hoe wij ons moeten kleden en daarmee ook voelen. We zijn ons bewust van dit feit. Vandaar dat we deze outlet zijn begonnen om een merk uit te brengen dat altijd positiviteit en positieve vibes uitstraalt!
Door ‘NEWGEN.’ te dragen, verspreid je automatisch woorden van leven in jouw omgeving, zonder zelf woorden te gebruiken. En omdat het fashionable is, zie je er altijd geweldig uit!

United through Him
Het beste aan dit merk is dat het ons één maakt als christenen en maakt dat we sterk staan als een nieuwe generatie, die Zijn naam bekendmaakt over de hele wereld. Om niet bang te zijn, ons niet te schamen, maar moedig te staan als het volgende leger van machtige strijders in Zijn Koninkrijk. Het dragen van ‘NEWGEN.’ is fun & fashionable, en tegelijkertijd laat je ook je licht schijnen in de duisternis.

Rise up, take a stand and say:
United Through Him, We are, NEWGEN!

newgen
Ik ben NEWGEN, omdat reuzen verslaan echt is. Heb jij ooit het verhaal gehoord van een kleine jongen die een reus tegemoet ging met alleen een klein steentje? De dingen in het leven die zo groot en moeilijk lijken, zijn de uitdagingen die op ons pad komen om ons naar de overwinning te leiden. Houd geloof, geloof het onmogelijke. We zijn niet verslagen, we zijn winnaars! #newgen @christyvandalen

 

newgen
Ik ben NEWGEN, omdat ik geloof dat God een speciale roeping heeft voor deze generatie, en ik ben daar deel van! Hij heeft mij geroepen, en Hij roept ook jou, om onze stand in te nemen en te leven naar onze volle potentie. Alleen kunnen we veel doen, maar wanneer we één zijn in Hem, zijn we niet te stoppen. Ben jij klaar om deel te worden van de NEWGEN family? #newgenfam @rebekkavanloenen

 

SHOP NEWGEN
Delen.

Comments are closed.

X