woensdag, juli 28 EN | BR

Vasten is een van de krachtigste wapens die God ons heeft gegeven voor het dagelijks leven. Door te vasten kun je bevrijding ontvangen van zonden, herstel in relaties, financiële zegeningen, geestelijke vernieuwing, bovennatuurlijke genezing en zo veel meer!

Vasten voor:

1. Je familie
Vasten geeft je de mogelijkheid om specifiek voorbede te doen voor je familie. Het is belangrijk om te bidden en te vasten voor de toekomst van je kinderen en kleinkinderen. God zoekt mannen en vrouwen met een vurig gebedsleven, die geestelijk zullen strijden voor hun familie.

Het vasten zal je ogen openen voor de noden van je familie. God wil je laten zien wat je kunt doen voor jouw familie. Denk aan een bemoediging voor je echtgenoot/echtgenote, een speciaal gebed op je hart, of speciale aandacht voor een van je kinderen. Je kunt specifiek vasten en bidden voor bescherming van je familie.

De Bijbel vertelt ons hoe het volk van Esther in gevaar was. Haar oom Mordechai ontdekte een plan van Haman, een van de adviseurs van de koning, om het hele Joodse volk te vernietigen. Voordat zij naar de koning ging, riep ze een vasten uit van drie dagen voor Gods bescherming (Esther 4:16). Haman wilde Mordechai ophangen aan de galg die hij in zijn tuin aan het bouwen was. Maar God draaide de rollen om en in plaats daarvan werd Haman zelf opgehangen aan zijn eigen galg.

Delen.

Comments are closed.

X