zondag, april 5 EN | BR

Pasen bij The Blessing Church Livestream.

goede vrijdag

Goede Vrijdag

VRIJDAG 10 APRIL | 20:00 uur 

We vieren een speciale avond die we nooit mogen overslaan of vergeten. Wat maakt de gruwelijke marteling en dood van Jezus zo goed voor ons? Romeinen 6:5 zegt:‘Wij zijn dus één geworden met Hem, één in dood en leven.’ Wij gedenken hoe Jezus voor ons gestorven is, maar mogen ons ook verblijden dat Hij is opgestaan en voor eeuwig leeft, en wij met Hem!

Zet van tevoren wijn/druivensap en brood apart, zodat we samen vrijdagavond het Heilig Avondmaal kunnen vieren

POINT

ZATERDAG 11 APRIL | 19:00 uur 

Een speciale avond met music, games, preaching, prayer, fellowship & food voor youth & young adults. (12-30 jaar).

 

 

 

paaswonderweekend

1e Paasdag | Zondag 12 april

OCHTEND | 10:30 uur | JOHN T.L. MAASBACH

‘Sta op en daal af naar het huis van de pottenbakker. Daar zal Ik jou Mijn woorden doen horen.’ Jeremia 18:2

Deze morgen zullen ook wij naar het huis van de pottenbakker gaan om het woord van God te ontvangen. Heb jij vernieuwing of verandering nodig? Ben jij verlangend naar een doorbraak? Ben jij gewillig om te luisteren? God heeft mij een bijzonder woord voor jou gegeven! Ik weet zeker dat het een impact op jouw leven zal hebben.

paaswonderweekend

2e Paasdag | Maandag 13 april

OCHTEND | 10:30 uur | DAVID MAASBACH

Ik ben overwinnaar!

Elk paasfeest vieren wij uitbundig de grote overwinning die Jezus heeft behaald over al onze vijanden. Wij eren Hem wiens opstanding uit de dood de grootste overwinning uit de geschiedenis van de mens is. NEWGEN SOCIETY leeft in die overwinning en is daarmee HET bewijs dat Jezus is opgestaan uit de dood. Ook jij kan vandaag genieten van alle voordelen die Zijn overwinning met zich meebrengt. Ik ben overwinnaar. Jij ook?

paaswonderweekendGEBED & WORSHIP

‘Maar ondanks alle omstandigheden hebben wij, dankzij Hem die zoveel van ons houdt, de overwinning!’ Romeinen 8:37

Zang, muziek & worship hebben altijd een belangrijke plaats in onze bijeenkomsten. Dit zijn vaak de momenten waarop God werkt en wonderen doet. Zeker ook tijdens het speciale gebed. Zet jouw gebedspunten in live chat en wij zullen voor jou bidden. God is Dezelfde en Hij zal wonderen doen, zoals altijd!

 

 

THE BLESSING SAMENKOMSTEN GAAN DOOR!
ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP ONZE ‘LIVESTREAM-DIENST’!

We willen je zo snel mogelijk een update geven over de diensten in The Blessing Churches in deze periode. We willen je laten weten dat we doorgaan om jou te bedienen in deze tijd. Maar het zal wel een andere vorm aannemen. We zullen dit weekend niet op onze fysieke locaties samenkomen, maar we hebben online samen een dienst. Alle fysieke Blessing Churches zijn dit weekend gesloten. We gaan de samenkomst online samen beleven, zodat we samen God kunnen grootmaken, samen kunnen bidden en samen naar Gods Woord kunnen luisteren. We kunnen niet fysiek samenkomen, maar we kunnen alsnog samen zijn.

We geloven dat God ons blijft beschermen, en ons vrede en wijsheid blijft geven. God heeft ons niet een geest van angst gegeven, maar Hij heeft ons wijsheid gegeven en een gezond verstand. En Hij heeft ons leiders gegeven. De regering heeft een oproep gedaan en wij willen daaraan gehoor geven. We hebben de fysieke diensten dit weekend gecanceld. Wij vragen je om ons dit weekend te joinen voor een speciale online samenkomst. Je kunt gaan naar Maasbach.nl.

De komende dagen zullen we vernieuwend en strategisch te werk gaan om The Blessing Family verbonden te houden, terwijl we ons geloof behouden en het evangelie van Jezus Christus verspreiden. Dat wil zeggen: we zullen elkaar voorlopig niet ontmoeten in onze huidige Blessing Church locaties, maar op de livestream, waar de diensten zondagmorgen 10.30 uur, de bidstond woensdagavond 20.00 uur en de jeugddienst zaterdagavond 19.00 uur live te volgen zullen zijn via YouTube, Maasbach.nl en Instagram.

Weet ook dat we voor jou bidden. Als je de komende dagen vragen hebt, volg dan onze accounts. We bekijken de situatie van dag tot dag. Maar één ding is zeker: we blijven het evangelie verspreiden en we geloven dat God ons ook in deze tijd zal gebruiken.

David & Regina Maasbach
Johan Maasbach Wereldzending
The Blessing Churches

Delen.

Comments are closed.

X