donderdag, oktober 1 EN | BR

 

THE BLESSING SAMENKOMSTEN GAAN DOOR! 
ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP ONZE ‘LIVESTREAM-DIENST’!

Hierbij vind je een update over de diensten in The Blessing Churches in deze periode. We willen je laten weten dat we doorgaan om jou te bedienen in deze tijd. Maar wel in een andere vorm. We zullen de komende tijd niet op de fysieke locaties van The Blessing Churches samenkomen, maar we hebben de diensten online. Op deze manier kunnen we samen God groot maken, samen bidden en samen naar Gods Woord luisteren. We kunnen niet fysiek samenkomen, maar we kunnen alsnog samen zijn.

We geloven dat God ons blijft beschermen, en ons vrede en wijsheid blijft geven. God heeft ons niet een geest van angst gegeven, maar Hij heeft ons wijsheid gegeven en een gezond verstand. En Hij heeft ons leiders gegeven. De regering heeft een oproep gedaan, en wij willen daaraan gehoor geven.

De komende tijd zullen we vernieuwend en strategisch te werk gaan om The Blessing Family verbonden te houden, terwijl we ons geloof behouden en het evangelie van Jezus Christus verspreiden. Dat wil zeggen: we zullen elkaar voorlopig niet ontmoeten in onze huidige Blessing Church locaties, maar op de livestream, waar de diensten zondagmorgen 10.30 uur en de bidstond woensdagavond 20.00 uur live te volgen zullen zijn via YouTube, Maasbach.nl en Instagram. Voor de kinderen zijn er speciale uitzendingen op het YouTube-kanaal ‘All Kids 1st.

Weet ook dat we voor jou bidden. Als je de komende periode vragen hebt, volg dan onze accounts. We bekijken de situatie van dag tot dag. Maar één ding is zeker: we blijven het evangelie verspreiden en we geloven dat God ons ook in deze tijd zal gebruiken.

David & Regina Maasbach
The Blessing Churches
Johan Maasbach WereldzendingBereik ons nu ook via WhatsApp
06 25 19 89 84

Heb je een vraag, een getuigenis, een gebedsverzoek of een bemoediging? Wat het ook is, JMWZ helpt je graag via WhatsApp! Het 06-nummer is niet telefonisch bereikbaar.


VOORLOPIG TIJDSPAD VOOR DE HEROPENING VAN THE BLESSING KERKEN.

We zien ernaar uit jou weer te ontmoeten in The Blessing Church! Volgens het tijdspad van de overheid kunnen we per 1 juli weer bij elkaar komen. Met inachtneming van de voorschriften hebben we een voorlopig stappenplan opgesteld.

STAP VOOR STAP

Met te allen tijde de inachtneming van de 1,5 meter maatregel!
Onder voorbehoud: als het kan en alles goed gaat!

Heb je na het lezen van onderstaand stappenplan nog vragen? WhatsApp ons: 06 25 19 89 84


ZATERDAG 4 JULI 

 • POINT start weer in jouw eigen Blessing kerk! (12 – 30 jaar)
  We komen weer bij elkaar voor fellowship. Volg de richtlijnen die je van jouw Youth Manager krijgt. Dit is heel belangrijk!

ZONDAG 9 AUGUSTUS

 • Alle Blessing kerken openen hun deuren voor iedereen tot 70 jaar.
 • Iedereen die de dienst wil bijwonen, dient zich vooraf aan te melden bij zijn of haar Blessing kerk. Dit is nodig naar aanleiding van de maatregelen van de overheid die wij in acht nemen.
 • Het dragen van een mondkapje is tijdens het binnenkomen, de voordienst en het weggaan verplicht, totdat de omstandigheden veranderen. Je kunt een niet-medisch mondkapje bij ons bestellen via www.newgensociety.com (of een andere website naar keuze).
 • Waar mogelijk kan de Kids Church ook weer worden opgestart. Het is belangrijk dat ouders met kinderen zich vooraf aanmelden bij hun Blessing kerk.
 • In deze fase van het stappenplan zal er in de kerk gezamenlijk gekeken worden naar de livestream. De plaatselijke voorganger zal zelf de dienst leiden.
 • Het offer zal op dezelfde manier worden opgehaald zoals we op dit moment doen tijdens de livestream. Wij zullen echter ook de mogelijkheid bieden om te geven via een kaart of envelop.
 • Wij doen ons uiterste best om in augustus op gepaste en veilige wijze een doopdienst te organiseren. Mocht je als Blessing member nog niet gedoopt zijn, dan kun je je vanaf nu opgeven bij jouw voorganger.

 ZONDAG 6 SEPTEMBER 

 • The Blessing kerken starten met eigen zang, muziek en prediking in plaats van de livestream.
 • Ook de 70-plussers zijn vanaf nu welkom!
 • Voor het Heilig Avondmaal zullen wij op gepaste wijze iedereen voorzien van brood en wijn.
 • De thema- en Bijbelstudieavonden kunnen weer worden opgestart.

We zien ernaar uit jou in The Blessing Church te ontmoeten. Onthoud:
De inachtneming van de 1,5 meter maatregel!
Het stappenplan is onder voorbehoud: als het kan en alles goed gaat!

Heb je na het lezen van dit stappenplan nog vragen? WhatsApp ons: 06 25 19 89 84

Delen.

Comments are closed.

X