donderdag, mei 13 EN | BR

8. Stap vandaag in The Blessing Pact

Als u vandaag gelooft dat God door The Blessing Pact ook wil voorzien in uw nood, dan biedt God u vandaag aan om met Hem in The Blessing Pact te stappen. Als u dat wilt, raad ik u het volgende aan:

1. Zie op Jezus als de Bron van uw voorziening

‘Mijn God zal uit zijn rijkdom in Christus Jezus u alles geven wat u nodig hebt.’ – Filippenzen 4:19

2. Besluit hier en nu om God op de eerste plaats te zetten

U kunt God alleen op de eerste plaats zetten als u Jezus erkent als Heer in uw leven. Zolang u denkt dat u uw nood zelf kunt oplossen, zal God u uw gang laten gaan. Maar wanneer u op het punt bent beland dat u in uw hart zegt: ‘Heer, ik doe het! En ik verwacht een wonder!’, neemt God het over en wijst Hij u de weg naar uw wonder.

3. Ga aan de Here geven zoals u nog nooit eerder hebt gedaan

Toen Regina en ik ons hadden aangemeld voor De Helden van David, begonnen we elke maand €100,- te geven bovenop onze gewone gaven. En dit doen wij tot op de dag van vandaag. Natuurlijk hebben wij zo onze eigen noden, maar God voorziet in onze nood. En als er weer nieuwe noden komen, voorziet God ook weer in die nieuwe noden, zolang Regina en ik ons maar houden aan het principe van The Blessing Pact.

Datzelfde geldt ook voor u wanneer u in The Blessing Pact met God stapt. Als u wilt dat The Blessing Pact ook in uw leven werkt, moet u zich houden aan de principes ervan. Uw geven is een symbool dat u God op de eerste plaats in uw leven hebt gezet. Uw geven is ook een punt van contact waarmee u uw geloof in werking stelt. Wanneer u aan God geeft, komt er nooit een einde aan de zegeningen die Hij u geven wil.

Wat is uw diepte?

Bent u gereed om Jezus te zien als de Bron van al uw voorzieningen? Bent u gereed om God op de eerste plaats in uw leven te zetten? Bent u gereed om aan de Here te geven zoals u nog nooit gegeven hebt? Niet eenmalig, maar maandelijks. Bent u gereed om te zeggen: ‘Ik doe het en verwacht een wonder’? Als u ‘ja’ zegt, dan vraag ik u: wat is uw diepte? Er is een specifiek bedrag dat God heeft vastgesteld voor u om te geven. Dat is de diepte waar u uw netten uitgooit voor uw wondervangst. Dat is de plaats waar uw wonderlijke voorziening op u wacht. De diepte is namelijk niet voor iedereen hetzelfde.

Wanneer u uw hart opent voor Jezus, zal Hij u de diepte laten zien. En wanneer Hij u de diepte heeft laten zien, kunt u ook in uw hart voornemen om met een blij hart datgene te geven wat Hij van u vraagt. Op die manier vindt u Gods liefde op een hele nieuwe manier in uw leven. Uw diepte is misschien €10,-, €50,- of €100,- per maand, of meer.

Wees gehoorzaam en trouw in het geven
Eén ding weet ik: wanneer God tot uw hart heeft gesproken welk bedrag u moet geven, kunt u geen compromis sluiten. Voor Petrus en zijn makkers was de diepte hun boot. Hun boot vertegenwoordigde een groot deel van hun leven en zaken. Toen zij Jezus gehoorzaamden door naar dieper water te gaan en hun netten uit te gooien, ontvingen zij hun wondervangst. Als u in uw hart ervaart dat €10,- per maand uw diepte is, dan is dat de plaats waar uw wondervangst op u wacht. Als het meer is, wees dan gehoorzaam. Hiermee gooit u elke maand uw netten uit in diep water voor uw wondervangst. U doet wat Jezus heeft gezegd. En als u doet wat Jezus heeft gezegd, mag u ook verwachten dat God u door The Blessing Pact een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal geven. Ik geloof dat terwijl u dit leest, God tot uw hart spreekt wat uw diepte is. Het is belangrijk dat u doet wat God in uw hart geeft. Niet meer en niet minder.

Het moment dat u uw eerste Blessing Pact gave geeft, is het moment dat u Gods vrede in uw hart zult voelen. Verwacht dan uw wonderlijke voorziening van God voor uw leven en begin te ontdekken dat Hij het voor u gaat doen. En wanneer God het voor u doet, wees dan getrouw in uw Blessing Pact gaven, want elke maand zullen er weer nieuwe noden zijn waarin u Gods voorziening nodig hebt. Dit is het moment om in uw Blessing Pact met God te stappen. Op deze manier zullen wij samen The Blessing Pact partners met God zijn.

Wanneer God u zegent, schrijf mij dan onmiddellijk wat God voor u gedaan heeft. Dan kunnen we God daarvoor danken! Geloof dat er iets goeds met u gaat gebeuren. Verzegel vandaag uw Blessing Pact met God door te zeggen: ‘Heer, ik doe het! En ik verwacht een wonder!’

1 2 3 4 5 6 7 8
Delen.

Comments are closed.

X