donderdag, mei 13 EN | BR

7. Verwacht een wonder van God

Een van de mooiste dingen met The Blessing Pact is dat u een wonder mag verwachten. Petrus moet zijn wonder van God hebben verwacht, want als ervaren visser was hij nooit opnieuw naar diep water gegaan. Het is belangrijk om dit te begrijpen. Na een zware nacht van vissen zonder resultaat, had Petrus geen geloof meer in het diepe water. Hij was een oude rot in het vak en kende het klappen van de zweep. Hij verwachtte het wonder niet van de zee. Nee, hij verwachtte zijn wonder van Jezus.

The Blessing Pact is een instrument van Gods Woord. Jezus is de Bron. Jezus is de Wonderwerker. Jezus is Degene die om u geeft. Jezus is Degene die in al uw noden tegemoet wil komen met een wonder. Als u The Blessing Pact met God aangaat, en Jezus begint u te zegenen, ga dan niet het instrument vereren en zeggen: ‘The Blessing Pact heeft een wonder voor mij gedaan.’ Nee, kom dichter bij Jezus en geef Hem de eer.

Stel uw geloof in werking
Misschien hebt u vandaag ook een nood in uw leven. Uw Blessing Pact met God zal u helpen om uw geloof in werking te stellen. God weet wat uw nood is en Hij wil in al uw noden voorzien. Er is een godswonder nodig om uw nood op te lossen, maar de sleutel is dat u eerst iets moet doen om uw geloof in werking te stellen. Vanaf het moment dat Regina en ik zeiden: ‘Oké, we doen het en we verwachten een wonder’, stapten wij in The Blessing Pact met God. En God deed wonderen.

Dit is de reden dat ik The Blessing Pact ook heb aangeboden aan onze kinderen, onze familieleden, onze medewerkers, onze vrienden en onze geloofspartners. Velen van hen kunnen vandaag getuigen hoe God op wonderbaarlijke wijze hun netten heeft gevuld, precies zoals Hij beloofd heeft te doen. Voor sommigen was de zegen financieel, voor anderen een verandering in hun huwelijk en/of gezinsleven. Voor sommigen was de zegen een bekering van een gezins- of familielid. Voor anderen een diepere relatie met God, of vrede, rust en blijdschap in hun binnenste, of genezing in hun zieke lichaam. Bij sommigen was de zegen onmiddellijk, bij anderen geleidelijk. Eén ding is zeker: God zegent, en aan Hem zij de glorie!

1 2 3 4 5 6 7 8
Delen.

Comments are closed.

X