donderdag, mei 13 EN | BR

5. The Blessing Pact in het leven van Regina en mij

Omdat Regina en ik het principe van The Blessing Pact al heel jong hebben mogen leren en toepassen, heeft God het zendingswerk altijd kunnen zegenen. En laat ik u dit zeggen: het is niet altijd makkelijk om God op Zijn Woord te geloven als het water aan de lippen komt. Maar God is altijd een Waarmaker van Zijn Woord! Als wij Hem durven te geloven en vertrouwen op Zijn Woord en doen wat Hij zegt, dan zal Hij doen wat Hij heeft gezegd. God heeft dat vele malen voor ons en het zendingswerk gedaan. Hoe vaak heb ik niet God moeten vertrouwen op Zijn Woord en een geloofsstap moeten doen.

Contract met SBS6
Ik moet denken aan het moment dat ik mijn handtekening zette onder het contract met SBS6. Dat was in maart 2008, toen wij begonnen met onze wekelijkse uitzendingen. God had tegen mij gezegd: ‘Doe het’, maar het was wel de tijd dat er geen enkele voorziening was, en alleen maar rekeningen, rekeningen en nog eens rekeningen. Ik wist dat de kosten hoog waren, maar je komt dan wel met het evangelie in bijna elke huiskamer van Nederland, en in de ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gevangenissen, inrichtingen, hotelkamers enz. Ik wist ook dat ik de steun van vele mensen nodig zou hebben om de rekeningen te betalen. Ik wist echter ook hoe God altijd werkt als ik iets tot stand moet brengen. Gewoonlijk laat Hij mij beginnen met niets dan alleen maar met torenhoge reuzen die voor mij staan. En als ik er dan met God over praat, is het net alsof Hij steeds zegt: ‘David, geef mij je boot, ga naar het diepe en gooi je netten uit.’

Nu heb ik in mijn leven al jong mogen leren dat als God zegt: ‘Doe het!’, ik niet moet proberen uit te denken op welke manier ik het zelf voor elkaar kan krijgen. God heeft mij geleerd om niet op mijzelf en de omstandigheden te zien, maar op Hem. Ik heb mogen leren om niet te zien op mijn lege netten, maar op de wonderbare visvangst die Hij zal geven als ik gehoorzaam ben. God wil de visvangst geven, omdat Hij het volk wil bereiken met Zijn Woord en Zijn reddende, genezende en bevrijdende kracht.

God heeft altijd voorzien
Regina en ik kunnen zeggen dat God ons nog nooit in de steek heeft gelaten. God heeft altijd voorzien. Als wij maar in gehoorzaamheid de eerste stap in geloof durven te zetten. Zo hebben wij ook onze kinderen opgevoed. Toen zij heel klein waren, hebben wij hen al leren geven. Zowel Regina als ik en onze kinderen hebben onze Blessing Pact met God. Toen de oproep kwam om mee te doen met De Helden van David en De Bende van Gideon voor de uitzendingen op SBS6, hebben wij allemaal gezegd: ‘Ik doe het! En ik verwacht een wonder!’ En dat hebben vele anderen met ons gedaan. Het feit is dat wij nu al voor jaren elke week over SBS6 uitzenden, en dat wij daarmee de meeste mensen in Nederland mogen bereiken met het evangelie van Jezus Christus!

Dat betekent niet dat het met de rekeningen allemaal van een leien dakje gaat, want het is één ding om op de televisie te komen, en een ander ding om erop te blijven. Elke maand moet God weer voorzien in een wonderbare visvangst, want wij ontvangen geen subsidie. Hoewel elke uitzending weer een geloofsstap is, danken wij de Here met elke uitzending en zijn we blij en in de rust. En het resultaat van elke uitzending is wonderbaarlijk. Mensen zijn op zoek naar God. De vele gebedsverzoeken houden maar niet op. En we zien de hand van God in het vullen van de netten van mensen die zeggen: ‘Ik doe het! En ik verwacht een wonder!’

God wil dit ook voor u doen
Ik kan u vele voorbeelden geven waarin God bewezen heeft dat als ik doe wat ik moet doen, God doet wat Hij beloofd heeft in Zijn Woord. En wat God voor ons heeft gedaan, wil Hij ook voor u doen. Tenminste, als u Hem durft te geloven en vertrouwen op Zijn Woord. Daarom deel ik u mijn kennis over The Blessing Pact, zodat u ook het geheim zult leren hoe God wil voorzien in al uw noden. Daarom druk ik vandaag op uw hart om een geloofsstap te doen naar uw Blessing Pact met God.

1 2 3 4 5 6 7 8
Delen.

Comments are closed.

X