donderdag, mei 13 EN | BR

3. God wil voorzien in al uw noden

Omdat ik de mensen altijd vertel dat ze mij hun nood of die van een ander kunnen schrijven, ontvang ik vele brieven overal vandaan. Zo vaak heb ik, bij het lezen van al die noden, mijn tranen niet kunnen bedwingen. Het is gewoon verschrikkelijk waar zo veel mensen vandaag doorheen gaan. Vaak zijn ze de wanhoop nabij en weten niet meer wat zij moeten doen. Niet zelden vragen ze mij: ‘Houdt God nog wel van mij?’ ‘Hoort God mij wel als ik bid?’ Misschien hebt u vandaag ook een nood in uw leven. En u vraagt zich af: ‘Geeft God wel om mij?’ Vandaag wil ik u uitdagen om God te vertrouwen op Zijn Woord en om te doen wat Hij daarin zegt. Dit zal u gaan helpen om uw geloof in werking te stellen, waardoor God in al uw noden zal voorzien. Weet u het nog?

‘Mijn God zal uit zijn rijkdom in Christus Jezus u alles geven wat u nodig hebt.’ – Filippenzen 4:19

Dit is wat de Bijbel letterlijk zegt. Dit is echt. God meent het als Hij zegt: ‘Ik zal voorzien in al uw noden.’ God houdt van u. Hij geeft om u.

Een God van wonderen
God is ook vandaag een God van wonderen. Een wonder is iets wat je niet kunt verklaren. Jezus zegt:

‘Voor wie gelooft, is alles mogelijk.’ – Markus 9:23

In uw wonder zult u Gods liefelijke zorgzaamheid voor u zien. En dan zult u beseffen dat Hij altijd aan u dacht. Ja, ook in de tijd dat u dacht: waar is God nu ik Hem zo hard nodig heb? Hij wacht totdat u inziet dat uw nood geestelijk is. Als u de zaken met God hebt rechtgetrokken door Hem vergeving te vragen, ga dan terug naar Zijn Woord. Met andere woorden: lees uw Bijbel, geloof uw Bijbel en doe wat de Bijbel zegt. Lezen, geloven en doen. En God doet de rest! God wil dat u Hem ziet zoals Hij echt is, en dat u Hem vertrouwt op Zijn Woord. Ja, ook in uw financiën.

En dat brengt mij weer bij The Blessing Pact. God heeft mij The Blessing Pact gegeven voor Regina en mij, voor onze kinderen, voor onze medewerkers, en voor een ieder die God wil vertrouwen op Zijn Woord.

De eerste stap is altijd bekeren, ofwel: je leven aan Jezus toevertrouwen en God op de eerste plaats in je leven zetten. En daarna stap je in The Blessing Pact met God. God wil u zegenen en in al uw noden voorzien.

1 2 3 4 5 6 7 8
Delen.

Comments are closed.

X