zaterdag, september 25 EN | BR

1. Wat is The Blessing Pact?

The Blessing Pact is de formule waarin God kan voorzien in al uw noden en u kan zegenen op elk gebied: persoonlijk, in uw huwelijk, in uw gezin en kinderen, in uw gemeente en in uw land. Een ‘pact’ betekent: een verdrag, een bondgenootschap of een conventie. The Blessing Pact is eigenlijk uw verdrag, uw bondgenootschap, uw conventie, uw pact met God. The Blessing Pact is Gods wet van geloof om te voorzien in al uw noden. Het is Bijbels. Het is bewezen. En het is voor vandaag.

Gods principe om u te zegenen via The Blessing Pact bestaat uit drie punten:

1. God is uw Bron
God is uw Bron. Alle andere bronnen zijn geen bronnen, maar instrumenten die God gebruikt om u te zegenen. Vertrouw daarom alleen maar op de Bron en niet op de instrumenten. Vertrouw op God.

2. Ontvangen van God komt voort uit uw geven aan God
U geeft nog voordat u ontvangen hebt. Jezus zegt:

‘Geef en u zult iets terugkrijgen, meer dan overvloedig zult u ervoor terugkrijgen. Met de maat waarmee u meet, zult ook u gemeten worden.’ – Lukas 6:38

Met andere woorden: u geeft als een soort van ‘geloofszaad’. Alleen dan kan God dat wat u geeft, vermenigvuldigen en aan u teruggeven om te voorzien in al uw noden.

3. Verwacht een wonder
 Voordat u kunt verwachten dat uw wonder komt, zult u eerst moeten bewijzen dat u het ook echt gelooft. God beheert de bron, of beter gezegd: ‘het instrument’ van zowel de verwachte zegeningen, als de onverwachte zegeningen. Wees daarom getrouw in het geven, en zie wat God allemaal kan doen. Wanneer God dan het door u verwachte wonder geeft, zult u het herkennen en uit Zijn hand ontvangen. De Bijbel zegt:

Het bewijs is dat u op God ziet als uw Bron van voorziening. En als bewijs dat u op God ziet als uw Bron, plant u een geloofszaadje in de vorm van een gift, zodat God dat wat u plant of geeft, kan vermenigvuldigen en aan u terug kan geven. Zo voorziet God in al uw noden. Dit is de formule van uw Blessing Pact met God.

1 2 3 4 5 6 7 8
Delen.

Comments are closed.

X