dinsdag, april 20 EN | BR

Hoe belangrijk is lichamelijke beweging, hoe kun je starten om je fitness doel te bereiken en wat zijn de gevaren van trainen? Jerusha deelt haar hobby met je op Maasbach Radio. Luister nu naar Jerusha’s interview door hieronder op de play button te klikken. Veel luisterplezier!

  • Maasbach Radio interview – Jerusha

Jerusha groeide op in een liefhebbend, christelijk gezin. Waar ze alles leerde over hoe een christen moet leven.
Toen Jerusha ouder werd, kreeg ze te maken met afwijzing en onzekerheid. Hierdoor werd haar hart gesloten en zelfs bitter. Ze bouwde figuurlijke muren om haar heen. Er kwam een moment dat ze zelfs het leven dat ze altijd had gekend achter wilde laten om haar eigen weg te gaan.

‘De duivel stopte leugens in mijn hoofd en ik liet ze daar rond dwalen’

Terwijl emoties tekeer gingen, moest ze een keuze maken: weg gaan of blijven en op God vertrouwen. Jerusha maakte zich klaar om te gaan en bad nog één gebed tot God: ‘Heer, laat deze strijd in mijn hoofd ophouden!’ Op datzelfde moment begon het lied: ‘The war is over’ (het strijden is voorbij) te spelen. Plotseling voelde Jerusha de tegenwoordigheid van God in haar kamer. God kwam en bracht vrede in het hart en in de gedachten. God gaf Jerusha de kracht om negatieve gedachtes, bitterheid en verdriet van zich af te schudden.

Dit weekend zal Jerusha voor je bidden op Maasbach Radio. Heb je last van negatieve gedachtes? We geloven dat het gebed jou zal aanraken. Luister elk uur, op het halve uur naar maasbachradio.com of luister via de gratis radio app om dit gebed te ontvangen.

Delen.

Comments are closed.

X