Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over o.a. onze shows, kaartverkoop, ons theater en voorzieningen voor mindervaliden hebben we voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

Tickets

Waar en wanneer kan ik kaarten reserveren?

Kaarten zijn najaar 2020 verkrijgbaar via deze website. Houdt onze social media in de gaten voor nieuwe updates en behind the scenes content!

Hoeveel kost een ticket?

Story Of Jonah hanteert de volgende toegangsprijzen:
1e rang €25,-
2e rang €20,-
3e rang €15,-
4e rang €10,-

Moet ik mijn kaarten van tevoren reserveren?

Tickets zijn niet op locatie verkrijgbaar en alleen te reserveren via storyofjonah.nl

Kan ik mijn kaarten wijzigen of annuleren?

Gekochte kaarten kun je niet meer annuleren of wijzigen.

Is het mogelijk om kaarten waar korting voor geldt of waar een actiecode voor nodig is online te bestellen?

Kortingscodes kunnen ingevoerd worden bij het betalen van de bestelling. Let op: acties en kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte tickets.

Mijn bestelling werd vroegtijdig afgebroken. Ik zie dat mijn plaatsen nog wel gereserveerd staan in het systeem. Hoe weet ik of de kaarten wel of niet voor mij gereserveerd zijn?

Als je bestelling vroegtijdig wordt afgebroken, heeft de reservering niet plaatsgevonden. Je stoelen blijven nog tijdelijk in het systeem geblokkeerd staan, maar deze worden later vrijgegeven. Begin je bestelproces opnieuw om tickets te bestellen, of neem contact op met onze theaterkassa op 070 363 59 29.

Is de plattegrond een juiste weergave van de zaal?

Website-plattegronden zijn een weergave van een theaterzaal zonder exacte zitplaatsen te tonen. Neem voor de beste zitplaatsen in huis contact op met een van onze medewerkers op het volgende nummer, die u graag zal adviseren: 070 363 59 29

Heeft mijn kind een ticket nodig? Is er een minimum leeftijd voor de show?

Iedere bezoeker heeft een ticket nodig, ongeacht de leeftijd. Kinderen onder 3 jaar worden niet toegestaan in het theater. Alle personen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene en naast de begeleidende volwassene zitten. Ze mogen niet alleen in het auditorium zitten. Als kinderen aparte zitplaatsen hebben, kunt u de toegang worden geweigerd.

Mag mijn kind alleen zitten?

Alle personen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene en naast de begeleidende volwassene zitten. Ze mogen niet alleen in het auditorium zitten. Als kinderen aparte zitplaatsen hebben, kunt u de toegang worden geweigerd. Kinderen onder 3 jaar worden niet toegestaan in het theater.

Zijn er rolstoelplaatsen aanwezig?

In het theater zijn rolstoelplaatsen aanwezig. Begeleiders kunnen plaatsnemen in de rij naast de rolstoelplaatsen. Het theater is ook toegankelijk voor scootmobielen.

Een rolstoelplaats kun je telefonisch reserveren via 070 363 59 29

Waarom heb ik meer/minder betaald dan de persoon die naast mij zat in het theater?

De prijs van een ticket is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder plek in de zaal, moment van aankoop, evt. speciale acties en vraag/aanbod. Hierdoor kan in principe elk ticket tegen een andere prijs worden verkocht.

Planning

Hoe laat gaan de deuren van de zaal open?

De deuren van de zaal gaan een half uur voor aanvang open. Voorstellingen beginnen stipt op tijd, dus kom ruim op tijd aan in het theater. Laatkomers worden pas in de zaal toegelaten op een geschikt moment in de voorstelling.

Mag ik nog naar binnen als ik te laat ben?

Na aanvang van de voorstelling is de zaal slechts beperkt toegankelijk. Laatkomers worden pas in de zaal toegelaten op een geschikt moment in de voorstelling

Is er kinderopvang?

Nee, er is geen kinderopvang.

Is er een garderobe?

We hebben een garderobe beschikbaar voor kleine tassen en jassen.

Hoelang duurt de avond?

Story Of Jonah duurt circa 2 uur en 30 minuten, inclusief een pauze van 15 minuten.

Is er een dresscode?

Voor reguliere voorstellingen hanteren wij geen dresscode. Voor de speciale galapremière vragen wij iedere bezoeker in galakleding te komen.

Mag ik foto’s en video’s maken?

Nee, foto’s en video’s maken is niet toegestaan tijdens de show. Wij bieden echter wel leuke fotogelegenheden in de foyer van het gebouw.

Doen jullie aan groepskorting?

Ja, groepen van 10+ komen in aanmerking voor groepskorting. Voor meer informatie, stuur ons een mail naar info@maasbach.com