VOORSTELLINGEN VERPLAATST NAAR NOVEMBER 2020

De producenten van Story Of Jonah – de musical zetten zich in voor de veiligheid en gemoedsrust van ons publiek, de cast en al het theaterpersoneel. We hebben het lopende coronavirus (COVID-19) nauwlettend gevolgd. Daarom hebben we de uitvoeringen van Story Of Jonah verplaatst naar november 2020. Hiermee volgen we het laatste advies van de regering, die voorlopig alle bijeenkomsten heeft verboden vanwege de verspreiding van het coronavirus.

Het advies van lokale en nationale gezondheidsinstanties varieert per plaats en verandert dagelijks. U kunt er zeker van zijn dat de producenten nauw samenwerken met de overheid en gezondheidsorganisaties, zoals het RIVM, om ervoor te zorgen dat we het allernieuwste advies volgen.

We begrijpen volledig dat dit teleurstellend en ongemakkelijk is voor kaarthouders. Alle klanten worden persoonlijk benaderd om hun kaarten om te boeken of te annuleren. Wanneer de kaartverkoop voor november van start gaat, krijgt u uw nieuwe e-kaarten toegestuurd via e-mail. U hoeft uw originele kaarten niet te bewaren.

Bedankt voor uw begrip en geduld. In de tussentijd bepalen we wat de beste manier van handelen is in een zich snel ontwikkelende situatie. Hierbij staat natuurlijk de gezondheid en veiligheid van publiek en personeel voorop. We zien ernaar uit u binnenkort te verwelkomen bij Story Of Jonah – de musical, waar het avontuur begint.