dinsdag, september 28 EN | BR

Stop uw angst en vrees vandaag nog – David Maasbach

De Bijbel zegt in Lucas 10:19: ”Ik zag satan als een bliksemschicht uit de hemel vallen. Ik heb jullie macht gegeven over al de krachten van de vijand. Jullie zullen slangen en schorpioenen vertrappen. Niets, werkelijk niets, zal jullie kwaad doen.”

U die altijd bang bent, zou u niet heel graag vrij willen zijn van uw angst en vrees? Zou u niet een leven willen leven zonder die angst en vrees? Zou u niet de toekomst tegemoet willen gaan met moed en kracht, in plaats van angst, vrees, zwakheid en beven? Misschien zegt u: ‘David, dat wil ik heel graag, maar HOE?’ In deze boodschap zal ik u Gods drie stappen laten zien hoe u kunt afrekenen met al uw angst en vrees.

Lucas 10:19
Ik heb jullie macht gegeven over al de krachten van de vijand. Jullie zullen slangen en schorpioenen vertrappen. Niets, werkelijk niets, zal jullie kwaad doen.
Job 3:25
Wat ik altijd heb gevreesd, is nu gebeurd.

Lees mee met boodschappen die David Maasbach brengt in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X