vrijdag, april 26 EN | BR

4 prachtige studies:
Elk semester worden er 4 prachtige onderwerpen behandeld. De lessen vinden plaats op de derde zondag van de maanden september, oktober, november 2018 en januari, februari en maart in 2019 van 17.30 tot 20.00 uur..

Docenten en onderwerpen:

Docent: Fred de Bruijn
Adam (de schepping van de mens)
In deze studie nemen we je mee naar de Hof van Eden waar het allemaal begon, naar Sinear-de bakermat van de zonde, naar de toren van menselijke hoogmoed, Babel. Wij zullen de Zoon van de Dageraad ontmoeten, de Zoon van de Vertroosting, de Eerste en de Laatste Adam, die eigenlijk de Eerste is…

Docent: Cobi van Dalen
Werken in Gods koninkrijk
De natuurlijke mens zoekt naar eigen krachten en inzicht om succes te maken. Maar geestelijk leven, betekent dat we alles afleggen aan de voet van het kruis. Wij staan op met Jezus, in Zijn opstanding en leven naar Zijn voorbeeld en werken in Zijn kracht

Docent: Mark Witte
12 Pilaren van ons geloof (deel 1)
We gaan de eerste 6 pilaren behandelen waarop ons geloof gefundeerd is. Al deze mooie pilaren vinden we terug in de Bijbel en is Jezus zelf voor ons een voorbeeld van.

 

 
Docent: Simon van Dalen
Mozes
Alhoewel Mozes een typebeeld van de wet is, zien we veel raakvlakken in Zijn leven met het leven van Jezus. Daarnaast is zijn levensreis een school waaruit we kunnen leren om onze roeping te kunnen vervullen.

Diploma-uitreiking:
Gedurende de studie maak je huiswerkopdrachten die worden nagekeken door de docenten. Bij het succesvol afronden hiervan ontvang je het certificaat tijdens een feestelijk diploma-uitreiking met familie en vrienden op zondag 5 mei 2019 om 15.30 uur in Den Haag.

Kosten:
De avondcursus kost eenmalig €85,- met een persoonlijke studiemap. Lees je liever vanaf je tablet of telefoon mee? Bespaar dan geld en ontvang de lessen in PDF formaat voor maar €75,-.
De studie bestaat in totaal uit alle lesavonden, inclusief de persoonlijke studiemap of PDF, gratis koffie/thee tijdens de pauzes, huiswerkbegeleiding en bij het succesvol afronden het certificaat tijdens een feestelijke afsluiting met hapjes en drankjes.

AANMELDEN
Delen.

Comments are closed.

X