zaterdag, juli 11 EN | BR

4 prachtige studies:
Elk semester worden er 4 prachtige onderwerpen behandeld. De lessen vinden plaats op de vierde zondag van de maanden september en oktober 2019 en elke derde zondag van november 2019, januari, februari en maart in 2020 van 17.30 tot 20.00 uur. De diploma uitreiking zal plaatsvinden op zondag 26 april 2020.

Docenten en onderwerpen:

Docent: Fred de Bruijn
Het geheim van de Laatste Adam 
De apostel Paulus spreekt over een geheim dat door de eeuwen heen verzwegen was, maar nu geopenbaard is en door het profetisch Woord bekend is geworden. Wat bedoelt de apostel Paulus hiermee? Hoe wordt dit geheim openbaar gemaakt? Waarom was het al die eeuwen verborgen? Wat is het geheim van de Laatste Adam? Aan de hand van de Bijbel vinden we antwoorden op al die vragen. Paulus werd heel opgewonden en enthousiast over dit geheim! Jij ook?

Docent: Mark Witte
12 Pilaren van ons geloof (deel 2)
God leert ons door de woorden van Jezus Zelf hoe belangrijk ons fundament is. Hij herhaalt dit door de mond van Paulus, Petrus en vele anderen. Je geestelijke huis zal op langere termijn alleen blijven staan als het fundament solide en vast is. En zeker als de stormen komen, de regens vallen en de vloed stijgt. Je fundament vergt aandacht en tijd. Deze lessen zijn niet alleen voor de beginnende christen. Nee, uit ervaring is gebleken dat juist zij die al langer op de weg zijn, falen en vallen omdat zij dachten dat zij geen tijd meer hoefden te steken in het bouwen en onderhouden van hun fundament. Deze lessen zijn een must voor iedere christen op elk niveau. De lessen zullen een frisse kijk en nieuwe openbaringen geven. Het zal de eerste liefde en het geloofsenthousiasme terugbrengen. We zullen weer geslepen worden en scherp zijn. Deze lessen verrijken je leven.

Docent: Orfeo Ost
Elia, geroepen door God
De profeet Jesaja heeft bijna 3.000 jaar geleden gezegd: ‘De waarheid struikelt op de straat, en wat recht is, kan niet binnenkomen. Ja, de waarheid ontbreekt’ (Jesaja 59:14b-15a HSV). ‘De waarheid ontbreekt.’ Dat geldt vandaag voor een groot deel van de wereld, en zelfs voor sommige kerken. Wanneer we op zoek zijn naar de waarheid, moeten we altijd eerst naar God en Zijn Woord gaan. Hij heeft nooit gezwegen. Hij heeft door de eeuwen heen veel mannen en vrouwen gestuurd om Zijn boodschap door te geven – de waarheid. In deze les introduceren wij jou aan de profeet Elia. Hij werd voor een tijd gevoed door raven. Hij was een reguliere gast in het paleis van de koning. Hij profeteerde meer dan 40 jaar tijdens de regering van 4 koningen. Hij bracht de waarheid van God tot hen en tot ons!

Docent: Anton van der Heijden
Waar wij God ontmoeten
Wat betekent het om God te aanbidden? Jouw antwoord op deze vraag zegt veel over jouw relatie met God. Aanbidding is een onderdeel van elke religie, godsdienst en cultuur. Er zijn veel verkeerde manieren waarop men God probeert te aanbidden. Maar echte aanbidding is niet iets wat we maar op onze eigen manier doen. De echte christen erkent dat hij God niet kan aanbidden zoals hij dat zelf wil. Net zoals hij God ook niet kan vinden en gered kan worden op zijn eigen manier. Wat is de juiste manier om God te aanbidden? De focus van deze studie is om God op de juiste manier te aanbidden, volgens Bijbels patroon.

Lestijden
De lesavond is van 17:30 – 20:00 uur. Tussen de lessen door is er een pauzemoment met koffie en thee. En The Blessing Family Bookstore is ook open.
16:30 uur: Time for Fellowship
17:30 uur: Welkom
17:35 uur: Les 1
18:20 uur: Interactie deel 1
18:35 uur: Pauze
18:55 uur: Les 2
19:40 uur: Interactie deel 2
19:55 uur: Afsluiting
 
Time for Fellowship
Van 16:30 – 17:20 uur zijn er warme snacks verkrijgbaar bij de snackcorner. Hier leer je je medestudenten kennen en bouw je nieuwe vriendschappen op.
 
Locatie
Alle lessen vinden plaats in het hoofdkantoor van de Johan Maasbach Wereldzending.

Actie
Meld je vóór 1 juli aan en ontvang een voucher van The Blessing Family Bookstore ter waarde van € 7,50.

Kosten:
De studie van 6 lesavonden kost in totaal € 75,- per persoon. Je krijgt hiervoor het lesmateriaal in PDF-formaat, koffie en thee en huiswerkbegeleiding. Bij het succesvol afronden van de studie krijg je een certificaat tijdens een feestelijke diploma-uitreiking. Voor € 10,- extra krijg je het lesmateriaal in studieboekjes.

AANMELDEN
Delen.

Comments are closed.

X