zondag, maart 18 EN | BR

Op tweede paasdag, maandag 2 april, is de landelijke Paasfamiliedag in het nieuwe Capitol in Den Haag. Twee diensten met beide een heel ander programma.

Het programma

Worship & gebed: Heerlijk samen zingen en God prijzen. Ook is er speciaal gebed voor jou of de noden van jouw familie en vrienden.

Woord: Een opbouwend woord van David en John T.L. Maasbach. Altijd bemoedigend en levensveranderend.

Heilig Avondmaal: We zullen met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. Er is niets intiemer met elkaar en met God dan samen van het brood en de wijn te nemen.

Cups & Cakes en Bistro: Een belangrijk onderdeel van de Paasfamiliedag is de fellowship. Hiervoor is genoeg tijd voor de diensten en tijdens de pauze. Geniet bij Cups & Cakes van een lekker kopje koffie, cappuccino, espresso, (ijs)thee of frisdrank met vers gebakken cake of taart erbij. Bij de Bistro kan je terecht voor heerlijke belegde broodjes. Voor iedere smaak is er wel iets!

Kinderprogramma All Kids 1st: We hebben geweldige programma’s voor kinderen van 0 t/m 11 jaar. Een groot team van ervaren leiding staat klaar om de kids een onvergetelijke dag te geven!

SCHRIJF UW KINDEREN HIER IN

 

 

Delen.

Comments are closed.

X