woensdag, maart 3 EN | BR

OOGSTTIJD SPECIALTY SCHOOL | 12 t/m 28 september 2021
Avondschool van 3 weken met lesdagen op zondag, maandag en dinsdag

Na het grote succes van de eerste Oogsttijd Specialty School voelen wij ons door God geleid om een vervolgopleiding te organiseren. De opdracht hiertoe kwam aan het begin van de coronacrisis. Van de ene op de andere dag moesten de kerkdeuren sluiten. De Kerk werd gedwongen om buiten haar deuren door te gaan.

Er zijn vele positieve dingen hieruit voortgekomen, zoals de geweldige livestreamdiensten. Maar er kwamen ook vragen naar boven: Wat is de Kerk? Hoe blijft de Kerk bij elkaar tijdens een crisis? Kan ik tot een virtuele Kerk behoren? Wat is mijn plaats in de Kerk?

De voorbereiding van deze school heeft ons een nieuwe liefde en passie gegeven voor Gods Huis. God liet ons belangrijke lessen zien vanuit Zijn Woord, die helaas nog verborgen zijn voor veel christenen. Deze openbaringen over de Familie van God, onze bevoorrechte plaats daarin en de zegeningen die daarbij horen, zijn mind-blowing!

Wij willen jou persoonlijk uitnodigen om deze eenmalige Oogsttijd Specialty School met ons te beleven. Wij weten zeker dat God tot jou zal spreken en dat deze investering je leven zal verrijken.

DOEL EN UITLEG
Weet jij ook zo zeker dat je een kind van God bent? Kun je je de dag herinneren dat Jezus in jouw leven kwam en jou helemaal nieuw maakte? Weet je nog hoe het voelde toen de liefde van God voor het eerst door je heen stroomde?

Na de wedergeboorte noemt de Bijbel jou een kind van God en ben je een lid van Zijn Familie. God heeft taken en bedieningen voor jou in gedachten en weet hoe Hij jou daar moet brengen. Hij heeft het huisgezin uitgekozen waar Hij jou vindt passen en waar Hij weet dat jij gezond zult opgroeien en leven. De Heilige Geest leidt jou naar die plaats en bevestigt dit in je hart.

Het is heel belangrijk om trouw de plaats te bezoeken waar God je gebracht heeft, maar je mag geen bezoeker blijven. Je moet daar een deel van de Familie gaan uitmaken. Dat betekent dat er een plaatselijke herder voor je gaat zorgen en je gaat leiden. Je hebt daar privileges en verantwoordelijkheden. Je dient God op die plaats door elkaar te dienen. En samen brengen jullie Gods plan en doel ten uitvoer.

Naast de menselijke werkwijzen, zichtbare voordelen en verantwoordelijkheden, zijn er geestelijke principes en wetten die doorwerken in jouw leven. Tijdens deze school gaan we naar beide kanten kijken. Niet alleen zal jouw inzicht en begrip van de Gemeente groter worden. Jij zult ook jouw plaats (beter) gaan zien en innemen, met alle zegeningen die daarbij komen.

John T.L . en Godelieve Maasbach
John & Godelieve

Delen.

Comments are closed.

X