woensdag, januari 20 EN | BR

Heb jij ook zo’n verlangen om meer van God in je dagelijks leven te zien of te laten zien? Lees, kijk en luister je ook via internet of andere media naar verschillende sprekers, gospelartiesten, muzikanten, dansers, zendelingen en anderen die zo’n geweldige impact hebben in de kerk en daarbuiten? Groeit er in jou een verlangen om ook zo te zijn? Om dat vuur van God te laten zien in wie je bent, wat je zegt en wat je doet. Maar hoe krijg je dat?

Of je je nu wel of niet geroepen voelt als fulltime prediker, evangelist, werker op het zendingskantoor enzovoorts. Iedereen is geroepen door God. Hij heeft een uniek plan en doel met jouw leven. Het evangelie van Jezus Christus heeft altijd een grote impact gehad op elk gebied van de maatschappij. Op het onderwijs, de politiek, de economie en business, de zorgvoorziening, sociale omgang, bouw en architectuur, en ga maar door. God zoekt, roept en werkt door mensen zoals jij om Zijn zegen overal te brengen.

Jij bent belangrijker op de plaats waar je bent, dan je tot nu toe hebt gedacht. God wil jou gebruiken, daar waar jij bent. Maar hoe dan? Wij geloven dat jij op Oogsttijd antwoord krijgt op die vraag.

Houd deze website in de gaten voor de nieuwe school data.

Delen.

Comments are closed.

X