woensdag, juli 28 EN | BR

Locatie
Alle lessen vinden plaats in het Capitol, Loosduinsekade 222 in Den Haag. De fellowship & maaltijden zijn in het hoofdkantoor van de Johan Maasbach Wereldzending, Apeldoornselaan 2 in Den Haag.

Wij gaan ervoor om de school ten uitvoer te brengen zoals gepland. Mocht dit niet mogelijk zijn door de maatregelen vanwege het coronavirus, dan zullen wij op dat moment zien hoe we de lessen kunnen geven, hetzij in kleinere groepen of in het uiterste geval via livestream.

Combinatie: Zoom en op locatie
Voor de volledige impact van de school heeft het onze voorkeur dat we zoveel mogelijk samenkomen. Maar als dit lastig is in verband met de afstand of het regelen van oppas enzovoort, is het mogelijk om een deel van de lesavonden thuis live via Zoom te volgen. (De les kan niet op een ander moment teruggekeken worden.) De voorwaarde is dat je minstens 1-2 keer per week aanwezig bent in Den Haag. Dit mogen wisselende dagen zijn. Als je voor deze combinatie kiest, geef je dit aan bij je aanmelding.

Kosten
Voor de hele school betaal je slechts € 160,- per persoon. Ben je een Blessing Member? Dan sponsort de JMWZ jou met € 40,- en betaal je slechts € 120,-. De prijs is inclusief alle lessen, lesmaterialen en koffie/thee of fruitwater tijdens de voorontmoeting en pauzes.

Diner & pauzes
In de pauze zijn blikjes, gezonde snacks en snoepgoed te koop. Voor sommigen is het moeilijk om tussen werk/studie en Oogsttijd snel te koken. Daarvoor hebben wij een oplossing! Voor € 5,- kun je je opgeven om voordelig een lekkere maaltijd te eten voordat de lessen beginnen.

X