vrijdag, april 23 EN | BR

Locatie
Alle lessen vinden plaats in het Capitol, Loosduinsekade 222 in Den Haag. De fellowship & maaltijden zijn in het hoofdkantoor van de Johan Maasbach Wereldzending, Apeldoornselaan 2 in Den Haag.

Wij gaan ervoor om de school ten uitvoer te brengen zoals gepland. Mocht dit niet mogelijk zijn door de maatregelen vanwege het coronavirus, dan zullen wij op dat moment zien hoe we de lessen kunnen geven, hetzij in kleinere groepen of in het uiterste geval via livestream. (Als de afstand naar Den Haag een probleem voor je is, neem dan contact met ons op. Dan zullen we kijken of je de lessen live online kunt volgen.)

Kosten
Voor de hele school betaal je slechts € 160,- per persoon. Ben je een Blessing Member? Dan sponsort de JMWZ jou met € 40,- en betaal je slechts € 120,-. De prijs is inclusief alle lessen, lesmaterialen en koffie/thee of fruitwater tijdens de voorontmoeting en pauzes.

Diner & pauzes
In de pauze zijn blikjes, gezonde snacks en snoepgoed te koop. Voor sommigen is het moeilijk om tussen werk/studie en Oogsttijd snel te koken. Daarvoor hebben wij een oplossing! Voor € 5,- kun je je opgeven om voordelig een lekkere maaltijd te eten voordat de lessen beginnen.

X