woensdag, juli 28 EN | BR

Wij streven er altijd naar om goed en betrouwbaar Bijbels onderwijs te geven met eenvoudige en praktisch toepasbare voorbeelden voor nu.

oogsttijd lessenIk ben een gemeentelid
door David Maasbach
Houd je van je gemeente? Raak je soms gefrustreerd door je gemeente? Of begrijp je niet waarom het belangrijk is om een echt, trouw en vast gemeentelid te zijn? Deze lessen laten zien dat ‘lidmaatschap’ van de gemeente een cadeau van God is dat we door genade hebben ontvangen. Elke les zal op een bijzondere manier afgesloten worden.

oogsttijd lessenKracht door gebed
door John T.L. Maasbach
Wat heeft de Kerk vandaag meer nodig dan betere methoden, modernere middelen en nieuwere apparatuur? Mannen en vrouwen van gebed! Hoe kunnen wij de maatschappij doen schudden door de kracht van God? Gebed! Wat is de Bijbelse weg naar geestelijke kracht? Gebed! We behandelen drie onderdelen van onze bediening die horen bij gebed: zalving, voorbidden en wonderen.

oogsttijd lessenJouw plaats in Gods Huis
door Fred de Bruijn en Simon van Dalen
Deze studie richt zich op drie belangrijke thema’s:

  1. Het ontstaan en de structuur van de Gemeente.
  2. De plaats van Gods Huis in de wereld.
  3. De toekomst van de Gemeente.

oogsttijd lessenDe weg die jou verder omhoog brengt
door Regina Maasbach en John-Henry Maasbach
Aan het einde van 1 Korinthiërs 12 zegt Paulus: ‘Je moet streven naar de belangrijkste gaven. Ik wil daarnaast nog wijzen op een weg die jou nog veel verder brengt in jouw verhouding tot God.’ Dat is de introductie van het bekende hoofdstuk over de liefde. Wij zullen duiken in de liefde! De liefde van God, de liefde voor elkaar en de liefde voor de verlorenen.

oogsttijd lessenGrote daden
door Jeconia Maasbach
Wat besproken wordt met de studenten, blijft tussen de studenten! Je mag vragen stellen en persoonlijk advies vragen. In een ontspannen sfeer zal David eenvoudige en duidelijke antwoorden geven. Uit persoonlijke ervaring zal hij dingen delen die je niet zomaar in een preek zult horen.

Dit is mijn bediening
onder leiding van Alissa Hathie
Wat weten wij van elkaars bediening? Wat maak je mee bij de Kids Church? Wat gebeurt er in de worship ministry dat wij niet zien? Hoe blijf je trouw op jouw plaats? Wat maakt dat je het nog altijd met zoveel liefde en passie doet? Hoe belangrijk is jouw taak voor een ander? We gaan praten met gemeenteleden die op de meest uiteenlopende plaatsen dienen. We zullen horen hoe zij daar zijn gekomen en hoe God hen gezegend heeft.

Taking you to the next level
door Johan Theunis, Orfeo Ost en Helen van Dalen
Deze lessen hebben het doel jou te inspireren, te motiveren en te helpen om jouw bediening naar ‘the next level’ te brengen. Hoe groei ik vanaf dit punt verder? Hoe word ik voorganger of een van de andere leiders in de gemeente? Wat kan ik doen, zodat God mij meer kan gebruiken? Wat we met en voor God doen, moeten we met ‘excellence’ doen.

X