woensdag, juli 28 EN | BR

Na het grote succes van de eerste Oogsttijd Specialty School voelen wij ons door God geleid om een vervolgopleiding te organiseren. De opdracht hiertoe kwam aan het begin van de coronacrisis. Van de ene op de andere dag moesten de kerkdeuren sluiten. De Kerk werd gedwongen om buiten haar deuren door te gaan.

Er zijn vele positieve dingen hieruit voortgekomen, zoals de geweldige livestreamdiensten. Maar er kwamen ook vragen naar boven: Wat is de Kerk? Hoe blijft de Kerk bij elkaar tijdens een crisis? Kan ik tot een virtuele Kerk behoren? Wat is mijn plaats in de Kerk?

De voorbereiding van deze school heeft ons een nieuwe liefde en passie gegeven voor Gods Huis. God liet ons belangrijke lessen zien vanuit Zijn Woord, die helaas nog verborgen zijn voor veel christenen. Deze openbaringen over de Familie van God, onze bevoorrechte plaats daarin en de zegeningen die daarbij horen, zijn mind-blowing!

Wij willen jou persoonlijk uitnodigen om deze eenmalige Oogsttijd Specialty School met ons te beleven. Wij weten zeker dat God tot jou zal spreken en dat deze investering je leven zal verrijken.

John T.L . en Godelieve Maasbach

X