woensdag, juli 28 EN | BR

David Maasbach

David Maasbach
Als leider van het wereldwijde zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending heeft David vele lessen geleerd en heeft hij ervaring in allerlei situaties. Hij zal uitleggen wat het betekent om een gemeentelid te zijn.

John T.L. MaasbachJohn T.L. Maasbach
Al vanaf jonge leeftijd is John T.L. een echte wereldreiziger. In ruim 80 landen heeft hij het evangelie gebracht. Hij heeft door de jaren heen ervaren hoe belangrijk het gebed is voor elke christen en welke impact dit heeft op ons leven en de wereld.

Fred de BruijnFred de Bruijn
Naast voorganger van The Blessing Utrecht is Fred ook bekend van het Zoë Bijbel College. Hij heeft jaren gewerkt in het speciaal basisonderwijs en dit komt tot uiting in de manier waarop hij lesgeeft. Elke les is een garantie voor meer kennis van Gods Woord.

Simon van DalenSimon van Dalen
Voor tientallen jaren is Simon, samen met zijn vrouw Helen, voorganger. Daarnaast werkt hij op het zendingskantoor in Den Haag en heeft hij vele zendingsreizen mogen maken. Hij zal zijn passie voor Gods Huis met jou delen.

Jeconia MaasbachJeconia Maasbach
Jeconia is co-pastor en POINT manager in The Blessing Vlaardingen. Hij heeft een diepe interesse in hoe God vroeger heeft gewerkt en ook nu werkt. Hij zal een paar personen behandelen die in onze tijd verschil hebben uitgemaakt in de Kerk en in de wereld.

Regina MaasbachRegina Maasbach
Als vrouw van David Maasbach, moeder van 3 kinderen en oma van 4 kleinkinderen is Regina altijd bezig om God en de Gemeente te dienen. Ze heeft een grote liefde voor God en de mensen en wil dit graag met ons delen.

Alissa HathieAlissa Hathie
Alissa is een echte allrounder. Naast POINT manager en secretaresse van John T.L., is ze de gemeentemanager van The Blessing Den Haag. Ze kent alle ins en outs om een gemeente goed te laten draaien en zal diverse taken highlighten.

John-Henry MaasbachJohn-Henry Maasbach
Van kinds af aan is John-Henry betrokken in het zendingswerk en de gemeente. Hij heeft veel mensen mogen ontmoeten in verschillende landen, culturen en omstandigheden en zal lesgeven over de liefde van God voor elkaar en de verlorenen.

Orfeo OstOrfeo Ost
Orfeo is voorganger van The Blessing Amsterdam. Hij heeft op allerlei verschillende plaatsen in de gemeente gediend: als zondagsschoolleiding, muzikant, worship leader, POINT manager enzovoorts. Hij zal uitleggen hoe hij door de jaren heen is gegroeid.

Johan TheunisJohan Theunis
Toen Johan tot bekering kwam, wilde hij graag dienen in The Blessing Breda. Hij begon als geluidsman en heeft verschillende taken gedaan. Hij is inmiddels 17 jaar voorganger in deze gemeente. Hij zal vertellen hoe de Heer hem hier heeft gebracht.

Helen van DalenHelen van Dalen
Helen heeft jarenlang het kinderwerk geleid. Daarnaast heeft ze als voorgangersvrouw veel verschillende taken gedaan, zoals worship, buffet, pastorale gesprekken, evangelisatie enzovoorts. Zij zal haar ervaringen met ons delen.

X