woensdag, oktober 16 EN | BR

oogsttijd David maasbachDavid Maasbach
Als leider van het wereldwijde zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending heeft hij vele lessen geleerd en heeft hij ervaring in allerlei situaties. David is getrouwd, heeft 3 kinderen en is opa. Hij zal ervaringen delen over de bediening persoonlijk, in je eigen omgeving, in de gemeente en in het wereldwijde zendingswerk.

John T.L. Maasbach
Al vanaf jonge leeftijd is John T.L. een echte wereldreiziger. In ruim 80 landen heeft hij onder allerlei omstandigheden het evangelie gebracht aan mensen van verschillende achtergronden en culturen. Hij is zeer gedreven om zielen aan te wakkeren, zodat hun leven meer waarde en inhoud in het Koninkrijk van God zal hebben.

oogsttijd Fred de bruijnFred de Bruijn Naast voorganger van The Blessing Utrecht is Fred ook bekend van de lessen die hij geeft op het Zoë Bijbel College. Hij is jaren werkzaam geweest in het speciaal basisonderwijs en dit komt ook tot uiting in de manier waarop hij lessen kan overbrengen aan de studenten. Elke les is een garantie voor meer kennis van Gods Woord.

oogsttijd jeconia maasbachJeconia Maasbach
Jeconia beseft dat talent zonder Gods zalving geen doorbraken geeft. Hij is altijd verlangend naar de zalving van God en heeft een diepe interesse in hoe God gewerkt heeft in het verleden en werkt in deze tijd. Hij wil met jou delen welke geheimenissen hij daarin gevonden heeft.

oogsttijd Orfeo ostOrfeo Ost
Naast zijn drukke baan is Orfeo getrouwd en vader van 3 zoontjes. Onlangs heeft hij de succesvolle zendingsreis naar Kenia geleid. In de gemeente is hij co-pastor, zit hij in het worship team, leidt hij de jeugd en doet hij alles wat nodig is voor het succes van de gemeente. Hij zal zijn passie voor het dienen van de Here met jullie delen.

oogsttijd Sinclair van dalenSinclair van Dalen 
Sinclair mag met zijn vader dienen in The Blessing Amsterdam. Hij heeft een grote liefde voor jongeren, wat tot uiting komt in de POINT jeugdgroep. Overdags werkt hij op de IT-afdeling van de Johan Maasbach Wereldzending. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen.

oogsttijd Alissa hathie maasbachAlissa Hathie-Maasbach Zij is een echte allrounder. Naast POINT Manager en secretaresse van John T.L. op de afdeling ‘Innovations and Missions’, doet zij heel veel wat impact heeft in het Koninkrijk van God. Haar krachten komen vaak tot uiting achter de schermen, waardoor alles in zicht goed verloopt.
oogsttijd micha maasbachMicha Maasbach Nadat hij via YouTube 2 akkoorden op de gitaar leerde spelen, kwam de Geest van God over hem en gaf hem zijn eerste worship song. Micha’s verlangen is om God meer en meer te zien bewegen in Nederland. In de lessen zal hij met mannen en vrouwen praten over hun plaats in de maatschappij van Nederland.
oogsttijd Anton van der heijdenAnton van der Heijden Antons verlangen en passie ligt in het vervullen van Gods plan voor zijn leven (samen met zijn vrouw en zoontje). Ze dienen trouw op de plaats waar God hen naartoe zendt, en dat is The Blessing Zwolle. Daarnaast werken ze fulltime bij de JMWZ en zijn ze altijd betrokken in alle speciale activiteiten.
oogsttijd othniel de bruijnOthniël de Bruijn In het dagelijkse leven werkt Othniël als Identity and Access Control Analyst. In het weekend leidt hij de POINT meetings in The Blessing Utrecht en verder dient hij op verschillende afdelingen binnen de gemeente. Hij weet wat het is om als christen in de maatschappij te staan en kan hier veel leerzame voorbeelden van geven.
X