vrijdag, juli 30 EN | BR

Femmieke Koelewijn (21) groeide op in een traditioneel christelijk gezin. Ze geloofde in God, maar kende Hem niet persoonlijk. Dit is haar wonder.

‘Ik ben opgegroeid in een traditioneel christelijk gezin. Van kleins af aan ging ik met mijn ouders elke zondagmorgen naar een gereformeerde kerk. Daar hoorde ik vooral over de wet, en niet over Gods liefde en genade. Hoewel ik over Jezus hoorde, kende ik Hem niet persoonlijk. Als tiener zocht ik naar liefde en acceptatie. Maar omdat ik die niet vond, begon ik liefde te zoeken in andere dingen. Ik stopte met in God geloven, omdat er
zo veel gaande was in mijn leven. Ik dacht: als dit Gods wil voor mijn leven is, dan geloof ik niet dat er een God is. Ik was erg ongelukkig.


 
Nieuw Leven Magazine Januari 2020

Delen.

Comments are closed.

X