zaterdag, september 25 EN | BR

De nieuwe Petrus generatie | John T.L. Maasbach | NEWGEN

Oh, dat er toch in onze dagen mannen en vrouwen als Petrus mogen opstaan! Wat een geweldige Godsman was hij. Zo vol van de Heilige Geest, dat zelfs zijn schaduw ermee gevuld was. Zij legden de zieken zo neer dat als hij langsliep, zijn schaduw op hen viel. En zij werden genezen! Ik denk dat er geen ander zo herkenbaar is als Petrus, waar wij ons mee kunnen identificeren. Hij had geweldige momenten; als enige klimt hij uit de boot en loopt op het water, hij had goddelijke openbaring dat Jezus de Christus is, en nog veel meer van zulke ervaringen. Hij had ook een echte menselijke kant, maar God kon hem gebruiken en door hem werken op een fantastische manier door de kracht van de Heilige Geest. Ben jij de volgende Petrus?

Lukas 5:10
Jakobus en Johannes, de zonen van Zebedeüs, die met Simon samenwerkten, wisten niet wat ze zagen. Jezus zei tegen Simon: ‘Wees niet bang meer. Van nu af aan zul je een visser van mensen worden.’
2 Timotheüs 2:26
Dan zullen ze tot bezinning komen en zich losmaken uit de valstrik van de duivel, die hen gevangen houdt en in zijn macht heeft.

Lees mee met boodschappen die David Maasbach brengt in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X