vrijdag, juli 30 EN | BR

DOOR: REGINA MAASBACH

Misschien voel jij je als moeder wel eens eenzaam en onrustig door de zorgen van het dagelijks leven. Regina Maasbach, moeder van drie kinderen, heeft in deze Moederdag Special een bijzondere boodschap voor jou: je bent niet alleen!

God is overal en altijd met ons
Mijn man David en ik zeggen vaak tegen elkaar:

‘We zijn niet alleen!’ Pasgeleden las ik in de Bijbel: ‘Vele zorgen en problemen kunnen de gelovige treffen, maar de HERE zal altijd voor uitredding zorgen.’ – Psalm 34:20

Hier vertelt God ons heel duidelijk dat Hij zelfs in de vele zorgen en problemen heel dicht bij ons is en zal zorgen voor uitredding. Nee, we zijn niet alleen; God is overal en altijd met ons! In onze huiskamer hangt een schilderij met een man en een vrouw, hand in hand met de Bijbel op hun schoot, samen biddend. Met daarbij de tekst:

‘Als twee van u het hier op aarde eens zijn over iets dat u Mijn hemelse Vader vraagt, zal Hij het voor u doen. Want als twee of drie mensen bij elkaar zijn omdat zij bij Mij horen, ben Ik bij hen.’ – Mattheüs 18:19

Nu hebben David en ik het voorrecht om elke morgen hetzelfde te doen. We lezen een stukje uit de Bijbel of Davids dagboek en bidden dan samen, hand in hand, voor ons gezin, onze familie, het zendingswerk, de gemeenten, alle noden van onze geloofspartners en de alledaagse dingen. Maar ik weet ook wat het betekent om alleen te zijn.

Nieuw Leven Magazine Mei 2020

Delen.

Comments are closed.

X