blog foto jesselyn

Wat een geweldig nieuws hebben wij die vanuit de duisternis tot het licht zijn gekomen.

Wanneer je ervoor kiest om vanuit de duisternis tot het licht te gaan word je toekomst herschreven want het goede nieuws is dat Jezus Christus het licht in de wereld is en dat Hij gekomen is om de mens te bevrijden uit de macht van de zonde en de dood en daarvoor in de plaats eeuwig leven te geven.

Heb je er wel eens over nagedacht hoe je toekomst eruit zou zien wanneer je de keuze niet zou maken om vanuit de duisternis tot het licht te gaan? Misschien heb je alles in het leven geprobeerd om echt gelukkig te worden maar het ware geluk en de echte blijdschap, vrede en rust in je hart heb je nog niet gevonden. Probeer Jezus dan eens! Hij is machtig om jou vanuit de duisternis naar het licht te brengen!

Als je deze beslissing in je leven wel al hebt gemaakt dan wandel je in het licht met Jezus en is je toekomst herschreven. Ook jij hebt dan het geweldige nieuws hoe je vanuit de duisternis tot het licht bent gekomen en met Jezus de draak en de duisternis in je leven hebt verslagen. Dat is jouw levensverhaal en moet verteld worden aan een ieder die het maar horen wil. Een draak heeft meerdere koppen, dat wil zeggen dat er vele verschillende soorten van strijd is waarin hij ons wil doen laten omkomen. Maar wanneer wij in het licht met Jezus wandelen hoeven we niet bang voor hem en al zijn boze aanvallen te zijn want God is met ons en heeft altijd het laatste woord! Onze toekomst is immers herschreven en eindigt wat er ook gebeurd altijd in overwinning!

Wanneer wij de mensen het goede nieuws vertellen dat ze ook herboren kunnen worden door Jezus als hun Redder aan te nemen en daardoor vanuit de duisternis naar het licht gaan zal God een nieuwe, prachtige toekomst voor hen uitschrijven vol blijdschap, rust, vrede, gezondheid, zegeningen, voorspoed en het allermooiste om voor eeuwig bij Hem te wonen in Zijn huis!

Met het vertellen van al dit goede nieuws volbrengen we ook de grote opdracht van Jezus die zei: “Ga nu de hele wereld in en vertel het goede nieuws aan iedereen. Wie het nieuws gelooft en zich laat dopen, zal worden gered. Maar wie het niet gelooft, zal worden veroordeeld.”

Jesselyn Maasbach