vrijdag, februari 28 EN | BR

In de Maasbach Vlog: Emmy & Lisa. Eind september maakte een groep van 20 personen een indrukwekkende tour door Israël. Ze brachten een bezoek aan The Blessing Tel Aviv, Jeruzalem, de Dode Zee, het Meer van Galilea, en nog veel meer.

 

Gerard – reisleider: ‘Mijn mooiste ervaring was aan het Meer van Galilea. Terwijl ik het verhaal voorlas van Petrus, die door Jezus opnieuw aangeraakt werd, besefte ik hoe diep de pijn en hoe teleurgesteld Petrus was, maar ook hoeveel liefde Jezus voor Petrus had. Ik was zo geraakt en ontroerd dat er een brok in mijn keel kwam. Het was een geweldige reis!’

Othniël – reisleider: ‘We hadden twee bijzondere avonden in The Blessing Tel Aviv, waar we mochten bemoedigen met een koor, dans, getuigenissen en worship. Het was geweldig om zoveel Bijbelse plaatsen en locaties te bezoeken. Samen met een leuke groep!’

Lisa: ‘Lopen waar Jezus liep, zelfs slapen op de Olijfberg, dobberen in de Dode Zee, struinen door de oude stad van Jeruzalem, The Blessing Tel Aviv bezoeken… De Israëlreis was alles wat ik ervan verwachtte. En nog veel meer! We hebben zoveel gezien, zoveel geleerd en het was zo gezellig in de groep! Alle ingrediënten voor een ultieme reis die ik nooit meer zal vergeten.’

Emmy: ‘Het was heel bijzonder om langs de Bijbelse plaatsen te gaan en om te dienen in The Blessing Tel Aviv. De reis was ook lekker actief. We hebben bergen beklommen, in de Dode Zee gedobberd en op een kameel gereden. Het was de leukste en mooiste reis van mijn leven!’

Irene: ‘In dit prachtige land komen de Bijbelse verhalen echt tot leven. Het was een onvergetelijke reis die ik voor geen goud had willen missen!’

Carry: ‘Het Woord van God is tijdens, maar ook na deze reis nog meer in mij gaan leven.’

Mitchell: ‘Mijn meest bijzondere ervaring was dat we samen Heilig Avondmaal vierden in de Graftuin. Die ervaring op die plek zal ik nooit vergeten.’

Mendrid: ‘Het was mijn eerste zendingsreis en ik heb ervan genoten. De diensten in The Blessing Tel Aviv waren awesome. Mijn mooist ervaring was de boottrip op het Meer van Galilea. Het verhaal over de storm en de liedjes bezorgden mij tranen in mijn ogen. Het waren onvergetelijke momenten.’

Hermes: ‘Het was een geweldige, maar ook een ontroerende reis die heel veel indruk op mij heeft gemaakt. We  hebben vele prachtige Bijbelse plaatsen bezocht en gelopen op plaatsen waar Jezus ook heeft gelopen. Jeruzalem was fantastisch mooi en interessant.’

Delen.

Comments are closed.

X