zondag, mei 26 EN | BR

Overvloed, zegen & doorbraak

Het is geweldig om te zien hoe God vandaag een nieuwe generatie doet opstaan die de fakkel van Gods kracht wil dragen. Gods kracht om te redden, te bevrijden, te verlossen en te genezen. Het zijn de nieuwe Godsmannen en -vrouwen, jongens en meisjes waardoor God machtig kan en zal werken!

Deze conferentie daagt jou uit om jouw plaats in Gods plan te vinden en in te nemen. Wil jij volhardend en moedig zijn? Verlang jij te wandelen in Gods liefde, genade en de Heilige Geest? Ben jij je bewust van Gods wil in en voor jouw leven? Wil jij een heilig leven leiden en machtig door God gebruikt worden? Deze conferentie zal jou onderwijzen en aandoen met de kracht van God, om jou voor te bereiden op de taak die God voor jou in deze wereld heeft. Zodat ook van jou gezegd mag worden:

‘Omdat zij op God vertrouwden, hebben zij koninkrijken onderworpen en rechtvaardig geregeerd en kregen zij wat God hun had beloofd. Zij hebben de muil van leeuwen toegesloten. Het vuur had geen vat op hen en zij zijn aan het zwaard ontsnapt. Toen zij zwak waren, hebben zij kracht gekregen. In de oorlog werden zij zo sterk dat hele vijandelijke legers de aftocht moesten blazen.’ – Hebreeën 11:33-34

We zien naar je uit. Het wordt een groot feest! De toegang is vrij en iedereen is welkom!

 

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

X