zaterdag, september 25 EN | BR

DOOR: David Maasbach

Veel mensen dromen vanbinnen dat er iets groots in hun leven gaat gebeuren. Maar als je dit echt verwacht, dan moet je vandaag in actie komen. Want als je gebruikt wat je hebt – al is het nog zo weinig – dan zal God je meer kunnen geven.

Je moet in actie komen
Misschien heb je een droom. Je wacht totdat die droom eindelijk in vervulling gaat. Veel mensen leven op die manier. Maar als dat grote moment in je leven plotseling aanbreekt, ben je er dan klaar voor? Als je echt verwacht dat er grote dingen in je leven gaan gebeuren, dan moet je vandaag in actie komen. Je zult actie bij je geloof en bij je droom moeten voegen. Met andere woorden: je moet nu doen wat je kunt doen, en niet wachten totdat er eindelijk iets in je leven gebeurt.

Dat betekent dat je vandaag je talenten ontwikkelt en gebruikt, bij elke gelegenheid die zich voordoet. Zo ben je klaar en voorbereid als jouw grote moment plotseling aanbreekt. Het zal dan niet moeilijk zijn om die mogelijkheid te benutten. Want je bent al gewend om door ‘open deuren’ in je leven heen te wandelen.

Maak het beste van elke dag die God je geeft
Je voorbereiden op de dag van morgen, is vandaag het beste ervan maken. Dit geldt voor allerlei gebieden van het leven. Als je vandaag doet wat je moet doen, dan zal God je morgen helpen om te komen waar je moet zijn. Denk niet: in de toekomst ga ik een keer mijn best doen. Want als je zo denkt, praat en leeft, zet je je leven in de wacht. Je wacht op een groot, dynamisch moment in je leven.

Delen.

Comments are closed.

X