woensdag, juli 15 EN | BR

Leven zonder krukken – David Maasbach

”Toen het slecht met mij ging, liepen zij mij voor de voeten. Maar de Here was een steun voor mij.” – Psalm 18:19

Toen ik begin jaren negentig het zendingswerk van mijn vader, evangelist Johan Maasbach, overnam, heb ik het heel moeilijk gehad. Er was een moment dat ik niet alleen dacht, maar ook bad: ‘Here God, dit kan ik niet! Als er een ander is, laat die ander het dan maar doen.’ Maar in plaats daarvan trok mijn vader zich steeds meer terug en liet steeds meer aan mij over. In het begin had ik het er knap moeilijk mee, maar naarmate ik steeds meer de leiding kreeg, werd het geleidelijk aan steeds makkelijker. Totdat mijn vader heenging en mij daardoor dwong om alleen verder te gaan. Dit bracht mij tot een leven zonder krukken!

Psalm 18:19
Toen het slecht met mij ging, liepen zij mij voor de voeten, maar de Here was een steun voor mij.
1 Johannes 2:19
Die vijanden van Christus hebben vroeger bij ons gehoord, maar niet echt. Anders zouden ze bij ons zijn gebleven. Door ons de rug toe te keren, hebben zij laten zien dat ze niet allemaal bij ons hoorden.

Lees mee met boodschappen die David Maasbach brengt in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X