dinsdag, september 28 EN | BR

Vier deze Kerst samen met David & Regina Maasbach en Family. Op 1e en 2e Kerstdag tijdens de gezellige kerstuitzendingen om 18.05 uur op Family7.

Kom op vrijdag 22 december alvast in de Kerstsfeer door te kijken naar de kerstspecials van David Maasbach. Een bijzonder interview met mede-oprichtster Willy Maasbach, een lied van Jesselyn Afriyie-Maasbach en natuurlijk mag ook het Kerstevangelie niet ontbreken.

Met op 1e Kerstdag een speciaal optreden van David Maasbach met het lied: “Christmas Day”. Het Kerstverhaal, een optreden van Andrew J Maasbach, alle zendingsreizen van 2017 en nog veel meer!

Op 2e Kerstdag zingen David & Regina samen het lied: “Mary’s Song”, vertelt David Maasbach een boodschap over het leven van Jezus, zingt John-Henry Maasbach het lied: “His Love Is All I See”, nemen we een kijkje bij het kinderwerk OASIS in Brazilië en nog veel meer!

29 december sluiten we het jaar gezamenlijk af met een interview met John T.L. Maasbach, muziek van zijn zoon Micha Maasbach, het verhaal van Paulus en een kijkje bij de Media-tak van de Johan Maasbach Wereldzending.

Delen.

Comments are closed.

X