vrijdag, oktober 2 EN | BR

Omdat we altijd blij en dankbaar zijn en geloven dat wij met Jezus het beste leven hebben dat er is, zou je kunnen denken dat wij nooit tegenslagen meemaken in ons leven. Maar wij zijn, net als iedereen, gewoon mensen van vlees en bloed. We hebben te maken met ziekte, pijn, verdriet, rekeningen, teleurstellingen, enzovoorts. Het grote verschil is niet dat we niet door de stormen heen gaan, maar dat we er niet alleen doorheen hoeven. Jezus gaat met ons mee. Hij heeft ons beloofd dat we er altijd doorheen komen. God zegt tegen ons:

‘Ik houd je bij je rechterhand – Ik, de Here, jouw God – en zeg tegen jou: wees niet bang, Ik ben hier om jou te helpen.’ – Jesaja 41:13

Deze belofte is voor ieder kind van God. God heeft ons ontelbare keren door allerlei moeilijke situaties heen geholpen. Hij heeft ons nooit teleurgesteld. En al Gods kinderen mogen genieten van Zijn liefde, rust, vrede, blijdschap en hoop. En we mogen weten: alles komt goed. Wij kunnen met heel ons hart zeggen: WE ARE A HAPPY AND THANKFUL FAMILY.

We wensen jullie allemaal een heel HAPPY AND BLESSED CHRISTMAS AND 2020!
Familie John T.L. & Godelief Maasbach

Delen.

Comments are closed.

X