Ook in Zwitserland mogen we met de Johan Maasbach Wereldzending actief zijn. Denk aan zendingsreizen, Bijbelscholen en een Blessing Church in de internationale stad Genève.

De Zwitserse Bondsstaat ligt in het hart van Europa en heeft ongeveer 8 miljoen inwoners. Zwitserland heeft officieel geen hoofdstad, maar in praktijk is dit de ‘bondsstad’ Bern. In Genève is het hoofdkantoor van de Verenigde Naties gevestigd. Duits, Frans en Italiaans zijn alle drie officiële talen in Zwitserland. Typisch Zwitsers: chocolade, kaas en wintersporten.

Geschiedenis
Willy Maasbach, mede-oprichter van de Johan Maasbach Wereldzending, volgde een tweejarige Bijbelschool in Beatenberg, Zwitserland. Nadat ze de Bijbelschool had afgerond, wist ze dat haar roeping niet in Zwitserland, maar in Nederland lag.

Opening The Blessing Genève 2012
In 1986 sprak Johan Maasbach tijdens een tweedaagse evangelisatiecampagne in de Zwitserse stad Lugano.

Sinds 2012 is er ook een Blessing kerk in Zwitserland. In de internationale stad Genève hebben we een levendige internationale kerk, die openstaat voor alle nationaliteiten en leeftijden. Mark Witte is de voorganger van deze groeiende en bloeiende gemeente.
 
 
 
zwitserland - Johan Maasbach wereldzendingZendingsreizen
Door de jaren heen zijn er verschillende zendingsreizen naar Zwitserland geweest. In 2011, 2012 en 2016 werd er een groepszendingsreis naar Italië en Zwitserland georganiseerd. In 2014 was er een zendingsreis naar de wereldberoemde Fêtes de Genève. Met een groep jongeren brachten we de boodschap van Gods liefde door middel van straatevangelisatie. Ook waren er speciale evangelisatiediensten in The Blessing Genève met prediking van John T.L. Maasbach. En vorig jaar gingen The Blessing Ladies op roadtrip naar Genève.

Zoë Bijbel College
Jarenlang mochten we het Zoë Bijbel College in het Italiaans houden in Caslano en Zürich, de grootste stad van Zwitserland. Tientallen studenten zijn inmiddels afgestudeerd. De scholen staan onder leiding van Pastor Antonio Fante, onze coördinator voor Italië.

Reacties zijn gesloten.