Al bijna 50 jaar organiseert de Full Gospel Assemblies of Pakistan een jaarlijkse conferentie in Lahore, Pakistan. Duizenden mensen komen samen in een megatent. Overdag zijn er seminars en in de avonden een speciale bijeenkomst. Al vele jaren is John T.L. Maasbach een van de sprekers.

Lahore is de tweede stad van Pakistan. Deze wereldstad telt meer dan 10 miljoen inwoners.

Wonderen van redding, genezing en bevrijding
Elk jaar doet God veel wonderen van redding, genezing en bevrijding. Mensen stonden in de rij om te vertellen wat God heeft gedaan in hun leven.

Een vrouw kwam met haar man trots het podium op. In haar armen droeg zij een klein, schattig baby’tje. Jaren konden zij geen kinderen krijgen. Een jaar geleden kwam zij naar de conferentie en vroeg gebed hiervoor. Nu draagt zij het wonder van God in haar armen. God is goed!

Een man die kruipend de tent binnenkwam met totaal vergroeide benen, kwam voor gebed. Een onmogelijke zaak. Lopen kon hij niet. Ook al was zijn vergroeiing niet veranderd, toch liep hij de volgende dag naar het podium. Hij vertelde dat hij nu ineens wel rechtop kon lopen. God is geweldig groot!

Anderen vertelden dat ze genezen waren van rugpijnen, blindheid en gezwellen. Voor God is alle glorie!

Over Liaquat en Henny Qaiser
In Pakistan werken we samen met Liaquat en Henny Qaiser. Sinds 1981 zijn zij zendelingen in Pakistan. Door hun bediening heeft God nieuwe kerken gesticht, veel leiders getraind en opgeleid tot voorgangers. De Full Gospel Assemblies of Pakistan en de Johan Maasbach Wereldzending zijn door hun jarenlange samenwerking een zegen voor het land.

Reacties zijn gesloten.