Al veel jaren mogen we het evangelie naar Congo brengen. We werken samen met Apostel Tambu Lukoki en de zendingsorganisatie E.F.A.I. (Eglise Foi Audacieuse Internationale). De Democratische Republiek Congo ligt in Centraal Afrika en heette vroeger Zaïre.

1988: Campagnes Johan Maasbach
In de jaren 80 bezocht evangelist Johan Maasbach meerdere keren Zaïre. Hij bracht het evangelie tijdens grote evangelisatiecampagnes. Ontelbare mensen werden gered en velen werden genezen van allerlei ziekten.

1995: Kinshasa Explosie
De campagne ‘Kinshasa Explosie’ met David en John T.L. Maasbach in 1995 was onvergetelijk. Elke avond zat het Kamanyola Stadion vol met tienduizenden mensen. Alleen al op de eerste avond maakten 18.000 mensen de keuze om Jezus te volgen! Er gebeurden veel wonderen van genezing en bevrijding.

2016: Conferentie en campagne
In 2016 waren David en John samen opnieuw in Kinshasa. Duizenden mensen kwamen naar de campagneavonden. God deed veel wonderen van redding en genezing. Op één avond zalfde David zo’n 4.500 mensen met olie.

2017: Zendingsreis
Vorig jaar was een groep uit Nederland in Congo om de conferentie en campagneavonden bij te wonen. Het was een onvergetelijke zendingsreis met een geweldige impact.

 

Jonathan Hathie:
‘Ik had tranen in mijn ogen toen ik zag hoeveel mensen hun hart aan de Heer gaven. Dit wonder van bekering mochten we elke dag massaal ervaren. Woorden kunnen niet beschrijven hoe bijzonder dit was.’
 

Martijn Groot:
‘Er kwamen tegen de 10.000 mensen op de campagne af, waarvan honderden hun hart aan de Here gaven. Geweldig dat wij deel mogen hebben aan de gigantische impact die dit soort reizen op tienduizenden mensen heeft.’

Robel Kaleiti:
‘Het was mooi om te zien hoe hongerig de mensen waren naar Gods Woord. Tijdens de campagnes gebeurden er vele wonderen: kreupelen begonnen te lopen en slechtziende mensen begonnen goed te zien.’

Marilyn Antonie:
‘Het was een geweldige, levensveranderende ervaring! Knocked me out of my socks! Zo gezegend op elk vlak!’

Reacties zijn gesloten.