Brazilië is met zijn 8,5 miljoen vierkante meter het grootste land van Zuid-Amerika. De Johan Maasbach Wereldzending werkt al jaren in dit land met evangelisatiecampagnes, Bijbelscholen, kerken en sociaal werk.

De Federale Republiek Brazilië heeft bijna 200 miljoen inwoners. Nederland past qua oppervlakte 205 keer in Brazilië. De hoofdstad is Brasilia en Portugees is de officiële taal. De meerderheid van de bevolking is rooms-katholiek. Typisch Braziliaans: de samba en de liefde voor voetbal.

Pastor Jeremias Souza – coördinator zendingswerk Brazilië:
‘Ik dank God voor het werk van de Johan Maasbach Wereldzending in Brazilië. Op veel verschillende manieren brengen ze de essentie van het evangelie. The Blessing kerken in Curitiba en is daarvan een bewijs. OASIS geeft veel kinderen nieuwe hoop. De Bijbelscholen hebben ervoor gezorgd dat de kerken opnieuw tot leven zijn gekomen.’

 

Zendingskantoor
In Curitiba staat het kantoor van de Johan Maasbach Wereldzending voor Latijns-Amerika.

Bijbelscholen
De Bijbelscholen hebben al veel studenten getraind. Zij hebben de passie gekregen om het evangelie buiten de kerkmuren te brengen.

OASIS kinderproject
Sinds 2010 bestaat het OASIS Charity Association. Dit project zet zich met hart en ziel in voor de straatkinderen. OASIS heeft drie locaties: Curitiba, Amargosa en Jequié, met in totaal zo’n 230 kinderen. Hele gezinnen maken een verandering mee door Jezus.

Evangelisatiecampagnes
John T.L. Maasbach en de MAP Band zijn meerderen keren in Brazilië geweest voor speciale campagneavonden en praiseconcerten. Duizenden mensen komen hierop af en horen het goede nieuws.

The Blessing kerken
We hebben twee Blessing Churches in Brazilië: in Curitiba en Santo Antônio de Jesus.

Zendingsreis naar het Amazonegebied
In 2017 was een groep op zendingsreis naar Brazilië. Ook trokken ze door het Amazonegebied om mensen over Jezus te vertellen. Het was een reis met een onvergetelijke impact!

Reacties zijn gesloten.