meet the team - Johan Maasbach wereldzendingNaam: Sinclair van Dalen
Leeftijd: 34
Afdeling/Functie: ICT
Werkzaam bij de JMWZ sinds: 2008 en een jaar in 2003
The Blessing Church: The Blessing Amsterdam
 
 
meet the team - Johan Maasbach wereldzendingDagelijkse werkzaamheden:
Alle systemen van de JMWZ op het hoofdkantoor en online systemen beheren en ontwikkelen, onze medewerkers en kerken helpen en werken aan nieuwe mediatoepassingen en technieken om het evangelie te verspreiden.
Favorite food: Italiaanse pasta’s, Japanse sushi, rijst met kippenpootjes en snijbonen, koekjes en chips
In mijn vrije tijd: Nieuwe herinneringen maken met gezin en met The Blessing Family
Favorite quote: Ken Hem in al uw wegen, en Hij zal uw paden recht maken (Spreuken 3:6)

meet the team - Johan Maasbach wereldzendingSinclair: In het afgelopen jaar ben ik geopereerd aan een geperforeerde appendix (blinde darm). Dit was echt verschrikkelijk. Ik heb nog nooit zo veel pijn gehad in mijn lichaam toen de ontsteking een gat maakte in mijn blinde darm. De artsen van de spoedeisende hulp hadden mijn situatie verkeerd ingeschat en stuurden mij weer naar huis na 3 dagen in het ziekenhuis. De volgende dag toen ik thuis op bed lag kreeg ik spontaan een pijnaanval zo heftig dat ik echt dacht dat ik dood ging. Het ambulance personeel mocht mij geen morfine geven van de artsen in het ziekenhuis, omdat ze nog steeds niet wisten waar het aan lag. Ik liep hierdoor bloedvergiftiging op en buikvliesontsteking. Na de operatie was er een groot risico op nieuwe infecties. De artsen gaven me antibiotica en hielden me nog een week in het ziekenhuis. In de volgende 4 maanden ben ik nog vaak in het ziekenhuis geweest voor verder onderzoek en hulp bij het herstel.

Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk en kan ik zeggen dat Jezus mij volkomen heeft genezen. Ik ben de Here zo dankbaar dat Hij mij bewaard heeft en mij en mijn gezin hier doorheen heeft gebracht. Ik had wel dood kunnen zijn!

Ik heb in het ziekenhuis met verschillende mensen kunnen bidden en hun over de Here Jezus verteld. Het is zo’n groot verschil of je Jezus kent of niet als je door stormen in het leven gaat. O, wat is het belangrijk dat we de mensen over Jezus vertellen!

Reacties zijn gesloten.