Door alle jaren heen heeft God door de Maasbach bediening ontzettend veel mensen gered voor de eeuwigheid. Daardoor ook vaak hun familie, geliefden en nageslacht. En daarvan ook weer de familie en vriendenkring, en ga zo maar door. We noemen dit het zaad in het zaad, in het zaad, in het zaad!

Wanneer je in de afgelopen 50 jaar door de Maasbach bediening het evangelie van Jezus Christus hebt gehoord en daardoor tot bekering bent gekomen, neem dan alsjeblieft even de tijd om ons te schrijven. We vinden het leuk om te horen wanneer en hoe dat is gegaan en hoe het nu met je gaat. Schrijf ons ook als God een wonder voor je heeft gedaan. Ook zouden we het op prijs stellen als je daar een (pas)foto van jezelf bijvoegt en van je gezin en/of nageslacht. Mocht je ook nog een foto hebben van de tijd dat je tot bekering kwam, dan kun je deze er ook eventueel bijvoegen.

Getuigenis

Schrijf ons wanneer je in de afgelopen 50 jaar door de Maasbach bediening tot bekering bent gekomen of een ander wonder van God hebt ontvangen.

Of schrijf naar:
David Maasbach
Apeldoornselaan 2
2573 LM Den Haag
Of e-mail naar: david@maasbach.com

Wij zullen tijdens een van de dankdiensten van de Maasbach Conferentie in oktober speciaal de tijd nemen om God hiervoor te danken, want: to God be the glory!

Dank en groeten,
Johan Maasbach Wereldzending

Reacties zijn gesloten.