Bijbelscholen

In 2004 ging de eerste Oogsttijd Bijbelschool van start in Nederland, een intensieve training voor evangelisatie en gemeente-opbouw. Sindsdien is deze Bijbelschool enorm uitgebreid naar het buitenland, met scholen in onder andere India, Colombia, Brazilië en Cuba. Daarnaast is er het Zoë Bijbel College, dat ook in Nederland en wereldwijd veel studenten heeft.
 
 

Kantoor Brazilië en Oasis

Voor het zendingswerk in Zuid-Amerika werd in 2006 een nieuw kantoor geopend in Curitiba, Brazilië. In 2010 werd de Oasis Charity Association opgestart, dat zich speciaal inzet voor de straatkinderen in Brazilië.

 

50 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzendingEvangelist John T.L. Maasbach

Al vele jaren mag John T.L. Maasbach, samen met zijn vrouw Godelief, aan de zijde van David en Regina Maasbach werken. In de voetsporen van zijn vader, Evangelist Johan Maasbach, brengt John T.L. het evangelie over de hele wereld. De drijfveer ‘Jezus laten zien door de kracht van God’ heeft hem al naar tientallen landen gebracht.
 
 

SBS650 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzending

Na eerst jarenlang over TV West en andere lokale televisiezenders te hebben uitgezonden, kwam er in 2008 een grote televisiedoorbraak. David Maasbach was de eerste Nederlandse prediker die wekelijkse zendtijd verkreeg op een van Nederlands grootste commerciële televisiezenders: SBS6
 
 

50 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzendingThe Blessing Churches

Sinds 2009 heten de kerken van de Johan Maasbach Wereldzending The Blessing Churches, een wereldwijde beweging van kerken en bedieningen. Deze beweging bestaat uit alle The Blessing kerken in Nederland en wereldwijd, zoals in Zwitserland, Brazilië en Israël.
 
 

Zendingsreizen50 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzending

Jaarlijks worden er veel zendingsreizen georganiseerd naar verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa. God werkt altijd op een bijzondere manier en veel mensen worden bereikt met het evangelie.
 

50 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzendingPOINT

Het jeugdwerk genaamd POINT heeft als hoofddoel om jongeren te bereiken en hen te helpen om voor Jezus te leven. Bij alle POINT evenementen verzorgt de MAP Band de zang en muziek.

50 jaar hoofdkantoor Johan Maasbach wereldzending
 
 

Maasbach Musicals

Voor een nieuwe generatie worden de prachtige verhalen van de Bijbel tot leven gebracht door zang, muziek, dans en toneel. De musicalvoorstellingen zijn een genot om naar te kijken.
 
 

Maasbach Worship

We zetten de trend door in zang en muziek jong en oud bij elkaar te brengen. De liederen van Maasbach Worship worden door ons eigen team geschreven en gecomponeerd.

Reacties zijn gesloten.