23%
Opgehaald:
€5.866 EUR
Doel:
€25.400 EUR

Voor het verplaatsen van onder andere poststukken, openlucht-apparatuur voor de evangelisatieacties, installaties voor campagnes, bouwmaterialen, spullen voor de diverse Blessing kerken en zoveel andere dingen, kan het zendingswerk absoluut niet zonder een vrachtbusje.

Met veel liefde en dankbaarheid hebben wij de afgelopen 20 jaar gebruikgemaakt van ‘ons gele busje’, zoals wij hem altijd noemen. Gewoonweg omdat hij knalgeel is. Het is een dieseltje uit 2001 die zijn dienstbaarheid trouw bewezen heeft, maar nu echt zijn tijd gehad heeft. In de stad en op vele plaatsen mag hij vanwege de milieuzones niet meer rijden. Ook staat hij regelmatig met pech onderweg en gaat hij niet aan zonder startkabels. Met andere woorden: ons gele busje loopt op het laatste eindje.

‘Er moet dus écht iets nieuws komen’, was dan ook het terugkerende advies van de afgelopen jaren. Maar dat kost veel geld. Vandaar dat we het alsmaar hebben uitgesteld. Tot het niet meer kan. En dat moment is nu aangebroken!

Afgelopen week is dan eindelijk de knoop doorgehakt en een ‘nieuw’ tweedehands dubbele-cabine vrachtbusje uit 2017 aangeschaft. Voor een goede prijs, want we zijn immers goede rentmeesters. Lieve mensen, we zijn er zó dankbaar en blij mee! Het werk van de Heer kan weer door en het is ook veilig voor de medewerkers. Alleen nú de rekening nog: dit vrachtbusje heeft 25.400 euro inclusief btw gekost. Help jij mee om dit belangrijke stuk gereedschap voor het werk van de Heer te betalen? We rekenen op je.

Shopping Basket