donderdag, mei 13 EN | BR

Apostel Abednego Mwarandu uit Kenia vertelt hoe de onderwijzing van evangelist Johan Maasbach een diepe impact heeft gemaakt op het leven en de bediening van zijn vader, bisschop Morris.

Mijn vader leerde in zijn afgelegen dorp allerlei vreemde leerstellingen over het werk van de Heilige Geest tot hij een tijdschrift ontving met artikelen van evangelist Johan Maasbach waarin hij uitleg gaf over de werking van de Heilige Geest aan de hand van de Bijbel.

Luister zelf naar het verhaal van Abednego door hieronder op de play button te klikken!

  • Apostel Abednego bij MRADIO

Dit weekend vertelt Abednego over zijn wonderbaarlijke genezing. Jezus bezocht hem in zijn kamer toen hij aan het bidden was voor de genezing van zijn ogen. Jezus sprak met hem en zei: “Ik heb je genezen”. Maar de dagen erna ervaarde Abednego nog vreselijke pijnen. Wat doe je als je gelooft dat je genezen bent, maar je voelt nog steeds de pijn in je lichaam? Abednego geeft antwoord op deze vraag en hij bidt een speciaal gebed voor jou vanuit de Maasbach Radio studio in Den Haag.

Luister dus dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X