woensdag, juli 28 EN | BR

Rachella Olsem (29) kwam in een psychose terecht en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dit is haar wonder.

In 2010 startte ik de opleiding Pabo. Het was mijn grote droom om juf te worden en te werken met kinderen. De opleiding verliep in het begin heel goed. Maar tegelijkertijd zorgde mijn perfectionisme ervoor dat ik onzeker werd. Die onzekerheid werd steeds erger, waardoor ik besloot te stoppen met de studie. Later had ik veel spijt van deze keuze, want ik had het idee dat mijn droom wegviel. Ook was ik boos op God en keerde Hem de rug toe. Op een gegeven moment werd ik depressief. Ik sliep niet goed en besloot niet meer naar buiten te gaan. Daarna kwam ik in een psychose terecht…


 
Nieuw Leven Magazine Februari 2020

Delen.

Comments are closed.

X